Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Gwen Stefani iskreno o ločitvi: "Moje življenje je razpadlo"

16. mar 2016 12:20
0

Oglasno sporočilo

... Rossdala in kot kaže, si je končno opomogla, da bo lahko normalno nadaljevala s svojim življenjem. Uspešna pevka, modna kreatorka in mati treh otrok je v nedavnem intervjuju iskreno spregovorila o svoji ločitvi, rekoč "mislim, da veliko ljudi ve, da je februarja lani moje življenje razpadlo. Ločila sem se. Besedica na L."

Ko je novica o razvezo postala javna, se je Gwen sesula: "Kar sesuješ se, veste? Bila sem na tleh – bila sem popolnoma na tleh. In sem si mislila, 'Joj, to moram spremeniti, ne morem biti tako na tleh. Moram se zavedati, da se to dogaja z razlogom.'"

Na srečo je Gwen našla uteho v glasbi, kamor je prelivala svoja čustva. "To je bila edina stvar, ob kateri sem se počutila dobro. To je to, kar vsi priporočajo – treba se je prebiti skozi to, imeti upanje, vero, verjeti vase in želeti nekaj narediti, spremeniti." Verjetno pa je precej utehe našla tudi pri svojem novem fantu Blaku Sheltonu, ki je nedavno izjavil, da ima Gwen zelo rad.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Letošnja spomladansko-poletna sezona prinaša kar nekaj zanimivih modnih novosti in ena izmed njih so zagotovo široke ...