Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Gwen Stefani lansirala kolekcijo cenovno dostopnih čevljev

3. mar 2014 8:00
2

Oglasno sporočilo

... modna oblikovalka. Ima tri linije modnih oblačil, kolekcijo lakov za nohte … a Gwen se loteva še novih modnih podvigov. Tako je le dva dni pred rojstvom tretjega otroka lansirala kolekcijo čevljev po dostopnih cenah, poimenovano Gx by Gwen Stefani. Najdražji par je dostopen za 111 ameriških dolarjev, kolekcijo pa sestavlja 24 različnih modelov čevljev in 7 torbic, ki odražajo pevkin eklektični slog: “Kadarkoli kaj kreiram, mešam različne kulturne vplive in s prvo kolekcijo česarkoli ustvarim, želim na nek način odražati vse, kar sem doslej ustvarila. Ključne barve so črna, bela in rdeča, tako, da je vse skupaj precej enostavno, a ima veliko detajlov.”

Njena prijateljica, uspešna zvezdniška stilistka Rachel Zoe, ki je tudi glavna stilistka pri ShoeDazzle, kjer je Gwen izdala kolekcijo obutve in torbic, je v izjavi dejala: “Ne bi mogla biti bolj navdušena nad lansirajem kolekcije! Gwen je izjemna prijateljica in modna oblikovalka, njen slog mi je bil vedno velik modni navdih.” Nad sodelovanjem pa je navdušen tudi predsednik podjetja, ki je povedal, da so se za sodelovanje z Gwen odločili, ker je njen slog vedno na vrhu lestvic najbolj zaželenih.

A Gwen menda – tako kot vsaka ženska – želi vedno najti čevlje, ki so lepi in tudi udobni. "Velik izziv je najti čevlje, ki so videti seksi in udobni tudi če imajo zelo visoko peto in mislim, da smo s temi sandali to dosegli. Želim narediti popoln čevelj, ki ga lahko nosite cel dan," je povedal predsednik podjetja, Gwen pa je dodala: "Želela sem narediti čevlje, ki so videti zares dobro in so kakovostni, a si jih lahko privoščite. To je bil izziv. Nisem hodila v šolo za modne oblikovalce, gre le za to, kaj mi je všeč, moj občutek in delo s čudovitimi ljudmi. In seveda učenje na poskusih in napakah."

Si boste privoščile kak par njenih čevljev, so vam všeč?

2

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Tanja

   • 4. mar 2014 11:48

    Ahahaha Big smile Meni tudi niso všeč. Confused

   0
   • Tikka

   • 4. mar 2014 11:22

    Hmm, jaz bi rekla naj ostane pri petju Big smile

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] pred 15 h
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Da se ne le več panično ne skrivam soncu, temveč celo namenoma sončim, verjetno ni več skrivnost.