Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

To je film, ki bi ga moral pogledati vsak zemljan

29. okt 2019 11:04
0

Oglasno sporočilo

Ne glede na to, za katero raziskavo gre in kateri način prehranjevanja – ali vegansko, ali vsejedo, ali vegetarijansko … – vsem je skupno to, da naj bi človekova prehrana temeljila na zelenjavi. Mnogi pa so še vedno prepričani, da prehrana brez mesa oz. izdelkov živalskega izvora ni 'uravnotežena' in da ne zadostuje, če želimo imeti moč, eksplozivnost in mišično maso. Še zlasti je to prisotno pri športnikih in moških – še zlasti tistih, ki trenirajo za mišično maso. Pa vendar raziskave kažejo, da meso ni nujno potrebno – sploh pa ne pogosto – da so ljudje zdravi in da dobivajo mišično maso in moč.

PREBERITE TUDI: Veganska prehrana najboljša izbira za hitro hujšanje

Pravzaprav so raziskave – pa tudi izkušnje najrazličnejših športnikov iz vseh vrst športa – pokazale, da nas mesna prehrana počasi, a zagotovo ubija, upočasnjuje regeneracijo in nikakor ni potrebna ne za moč, vzdržljivost in regeneracijo. O svojih izkušnjah so spregovorili vrhunski športniki in najrazličnejši raziskovalci z univerz po svetu, več pa si lahko ogledate v filmu 'Game Changers', katerega napovednik si lahko ogledate spodaj:

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če ste zaenkrat izpuščale temne ustnice, misleč, da gre za kratkotrajen trend, je morda sedaj pravi trenutek, da jih le poizkusite.