Takega pa še nisem videla in tudi dvomim, da obstaja. Če si kdaj poskusila nepražene arašide, bi vedela, zakaj. Če ne bi videla, kaj si daješ v usta, bi bila prepričama, da ješ surov grah. Popolnoma drug okus, res neverjetno.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo





























, sem pa mislila da sem na tem forumu nekaj zasledila o takem toplotno nepredelanem. Vbistvu sama nič ne vem o tem

. Prvič sem ga poskusila v angliji in nikoli več! Nevem, morda bi ga mogla spet poskusiti (minilo je že nekaj časa), drugače pa toni za moj okus 

Sem pa imela vedno občutek, da je to ful pi*
, nevem zakaj. Mogoče zato, ker ga američani na veliko konzunmirajo. No, saj veliko ga še vedno ni dobro pojesti.


. Po moje je zelo kalorično, sploh v kombinaciji z karamelo in nutelo (ojoj)
. Verjamem pa, da je doma narejeno boljše, definitivno.
Pomojem ti bo dober.



)
Morajo biti slastni 


