Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Viktorji 2006

Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 12:24
Povezava do prispevka
ja, tudi meni se zdijo marsikateri odveč in prav tako, kot si ti rekla, kot bi samo iskali kaj je narobe oz. kot da res nič ni dobro ... to sem že tudi med oddajo rekla ... ampak napisano je hecno - meni se zdijo hecne prispodobe
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 12:31
Povezava do prispevka
Precej nestrpnosti in kritizerstva je čutiti v komentarjih Kaje Sajovic (kdo pa pravzaprav je ona?) in tudi v vaših. Na tem svetu je res vse manj tolerance, žal.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 12:31
Povezava do prispevka
Ja, saj so smešne, čeprav si ne predstavljam (si niti ne želim), kako se počutijo tisti, ki so jih najbolj "spljuvali" ... Saj se da take reči povedati tudi na lepši način.
Sama sicer bolj sledim tujim komentarjem na to temo, pa moram reči, da nisem nikoli zasledila tako žaljivih izjav ... Kot da za slovenčke res velja, da "naj sosedu krava crkne".

Ok, sem malce OT - že grem stran.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 28. mar 2007 12:56
Povezava do prispevka
 vsekakor jim ne more bit ravno prijetno
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -13Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 13:06
Povezava do prispevka
Točno, tako kot je rekla Tanja. Komentarji so žaljivi (tudi ta tema). Me zanima kako super druper se oblači tisti, ki je to pisal.

Kar pa se tiče Nine Osenar: meni tudi ni vsakokrat ko jo zasledim v medijih perfektno oblečena (kdo pa je?) oz. ni vedno po mojem okusu. Mi je pa vseeno dobra baba, ne samo vizualno. In kar je najbolj pomembno v show biznisu - zna dobro tržit samo sebe

Še nekaj o njenih joških: meni so odlični, kakor tudi njena postava.
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 13:32
Povezava do prispevka
Meni pa se zdi, da je žal veliko resnice v teh komentarjih. Nebi se
mogla bolj strinjat. Je pa zagotovo za koga žaljivo, apmak tako pač je,
če si medijska osbnost, ki se postavi na ogled imamo vsi ki plačujemo
naročnino za TV pravico to komentirat. Vsaka čast komentatorki!!

Najlepša in najboljše oblečena: Nataša Pinoza

Najslabše: Danica Lovrenjak

Danica  nujno rabiš stilista, žal sama ne znaš!!!!!!!!!!!!!
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 13:40
Povezava do prispevka
Za slovenijo se mi zdi kar normalno, da so prisotni nesramni/zaljivi komentarji na racun nasih "zvezdnikov" (sploh ob taksnih in podobnih priloznostih). Tuje pac kujejo/kujemo v zvezde in se mi zdi, da se jih veliko manj zali kot nase domace.
Osebno sicer zelo z rezervo jemljem vse te slovenske (ali katere druge) kreatorje oz njihove komentarje in kritike, ker se nikakor ne morem strinjati s tem, da ONI pa zares vedo oz da lahko oni direktirajo kaj naj kdo oblece, zakaj ze??

Drugace pa glede Natase Pinoze, res je super zgledala, dokler ni odprla ust na odru...ne vem ce je bila to trema, ampak res ni vedela kaj in kako reci.
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 70Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 13:41
Povezava do prispevka
jaz ne bi nobene prav posebej komentirala, v oči mi je padla le tina paynich, ki je res kot kakšna indijanska squaw. že lani ali predlani je bila grozna, ko je imela eno rdečo obleko, vso prerezano po širini, čez pa čisto moški karirast rekelc. lp
tanjal
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 13:45
Povezava do prispevka
Komentarji v tem RTV prispevku so bolj kot ne otročji in žaljivi. Kaja Sajovic je komentirala tudi rdečo preprogo Oskarjev in Zlatih Globusov in kaj drugega kot žaljive komentarje, ni napisala. Meni se zdi to precej žalostno, hkrati pa imam občutek, da je wannabe modni kritik, vendar ji to še zdaleč ne uspeva. In takih "novinarjev" res ne potrebujemo.

Vsak lahko malo pokomentira v stilu "meni ni všeč" ipd., da pa piše take:
...in novopečena mamica bi si preprosto morala omisliti nekaj bolj mladostnega.
Nisem vedela, da obstajajo celo pravila, kaj nekdo mora in kaj ne sme obleči Wink

Njene komentarje si lahko preberete še tu:
Zlati globusi
Oskarji 2007

0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 13:49
Povezava do prispevka
Draga Pikica, veš kako te še le v tujini raztrgajo, ko se pojaviš na
kakšni prireditvi in nisi izbral posrečene kombinacij. To je samo
kaplica v morje v naši mali deželi. 
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
amorella
Starost: n/aPridružen: 16. mar 2006Prispevkov: 1229Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 14:31
Povezava do prispevka
quote:84d64878bd="J.Lo"Bizovičar in Zrnec sta mi bila pa za dol past, ko sta plesala . Ladota nisem takoj spoznala, sem pa vedela, da je ta oseba morala kdaj v preteklosti plesat rock
0
Nazaj na vrh
Pikca
Starost: 38Pridružen: 3. avg 2006Prispevkov: 4480Kraj: everywhere aroundStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 14:43
Povezava do prispevka
Raketa to mi je jasno, saj je nekako point v tem, da nekoga skritizirajo, ker to folk pac rad gleda oz raje gleda to, kot pa nek program kjer so vsi lepo sladki in prijazni (to je nekako splosna logika gledanosti se mi zdi).
Nisem niti toliko v modi, da bi vse sledila kaj se dogaja itd. Je pa nekako moje skromno mnenje, da, ce bi se npr. na viktorjih pojavila neka "super zvezda", ki bi bila v hierarhiji show-businessa nekako nad "nasimi zvezdami", bi ji vecina kritikov dala rajsi pozirivno oceno (ne glede na obleko), ker bi s tem se lazje primerjali in poteptali nase slovencke.
Sicer pa, ne glede na to kako se trudijo Viktorje povezati z glamurjem, dokler bo tako kot je, lahko res za tja oblece vsak cisto kar mu pase!
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
0
Nazaj na vrh
gita
Objavljeno: 28. mar 2007 14:50
Povezava do prispevka
dobro, tale kaja sajovic ima očitno dolg in nesramen jezik ... čeprav meni so bile nekatere prispodobe še vseeno hecne ... ampak roko na srce, veliko skritiziranih oblek, tistim, ki so jih nosile, res ni pristajalo. nakatere kritike so bile pa tudi pretirane.

btw, kaja sajovic je tista, ki je komentirala na rdeči preprogi prireditve? s črno obleko in lasmi spetimi v figo?
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 14:51
Povezava do prispevka
Mogoče Tomažinovi tale vijolična res ni najbolj pristajala, ampak za novopečeno mamico pa hudičevo dobro izgleda.  In ne vem, zakaj bi morala obleči kaj bolj mladostnega.
Me zanima kakšna je ta Kaja?
Nazadnje urejeno 28. mar 2007 15:07; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 14:58
Povezava do prispevka
amorella je napisal/aquote:c14b0c7b70="J.Lo"Bizovičar in Zrnec sta mi bila pa za dol past, ko sta plesala . Ladota nisem takoj spoznala, sem pa vedela, da je ta oseba morala kdaj v preteklosti plesat rock
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Viktorji 2006
Stran 8 od 10
Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.