Zrnec je raztural, ni podlegel pritisku velikih pricakovanj... Prov posrecen je bil in iskreno povedano, je resil ta sov... Drugace je bilo precej stvari bednih, od neumestnih barv scene, veliko brezveznih stopnic, band je prehitro nehal igrat, ko so nagrajenci prisli po nagrade, prepogosti neprijetni trenutki tisine in da folk ne dojema humorja oz. je bila dvorana kar zamorjena. Recimo med Jonasovim sprejemom Viktorja sem se jaz presmejala se in se, nekateri so pa odkimaval... Pol zmote in prekinjanje napovedovalke, tista majhna ampak dokaj glupa zamuda Rebeke in 6pek-a...
Kot sem ze omenila, mi je bil najboljsi Jure, ki me je nasmejal. Originalen in iznajdljiv; Tisto z anteno, citiranje pesmi, spet pocasni posnetki, aerobika

Plus nastop Siddov; ful dobra pesem, dodelano!
Zdi se mi, da bi bilo lahko vec nominacij in s tem vec konkurence; Sploh glasbena kategorija je bila tako pusta in predvidljiva. Dokaj mimo so mi bili sprejemni govori zensk s TLP (ceprav je nagrada zasluzena), pa Darja Zgonc ki je kar tam na mestu naredila reklamo za tistih 24 ur zvecer. Najboljsi pa Jonasov pravi mali sov. Najbolj kjut podeljevalski parcek sta mi bila Gusti in Alja, posrecena sta bila pa tud Iris in Rado M.