Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Viktorji 2006

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 7:14
Povezava do prispevka
Strinjam se z vsemi, ki se vam zdi Zrnec odličen, scena ne posrečena, režija švoh (tišina pri poljubljanju in tiho šuškanje, ker mikrofon vseeno ujame besedo tu in tam) in Nina zexy! v obleki, ki jo je res ponosno nosila. Priznam, da sem Zrnecov "performans" včeraj še enkrat spremljala na eno uho  Res je odličen.
Pri razporeditvi nagrad me ni nič posebej motilo, saj tega ne spremljam redno in resno (pravzaprav sem Viktorje gledala prvič), najbolj zasluženi sta se mi zdeli -Hudeček in Jonas, najboljša zahvala - MTV Adria.

Drugače pa me zanima (WTF?!), če me lahko kdo razsvetli:
- kaj dogaja z Bizovičarjem, fora na viktorjih OK, ampak kaj se se zgodilo z TLP-jem in zakaj je oblečen v slabo bejbo?
- od kdaj so viktorji "akademija" in kakšna akademija oz. katera akademija jih podeljuje?
- kaj je tako dobrega na duetu Da Phenomena?

Vem, da sem sama kriva, ker ne berem rumenega tiska . Zadnjič sem pri frizerki ugotovila, da sem toliko v zaostanku, da na polovici Lady še nisem poznala nikogar o katerem so pisali, razen britanske kraljice...

In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 8:14
Povezava do prispevka
TV ne gledam čisto nič, resnično.Poslušam pa radio, zato Radio Hit in Špela z jutranjo budilko .
Viktorje sem gledala zato, ker mi je bilo zabičano, da ne smem zamuditi Zrneca. Hvala ti za opozorilo, ni mi bilo žal krepki dve uri preživeti pred sicer odpisano TV.
Jurij Zrnec, preprosto in enostavno: alfa in omega večera. Potem sem še na netu iskala vse, kar bi bilo povezano z njim: več kot odlična Avdicija (nikoli slišala zanjo, škoda!), Lejgaunga, O Vrba...)
Nina mi je bila tako všeč v tisti oblekci, res mega

Citiram Vixi: "
Vem, da sem sama kriva, ker ne berem rumenega tiska
. Zadnjič sem pri frizerki ugotovila, da sem toliko v zaostanku, da na
polovici Lady še nisem poznala nikogar o katerem so pisali, razen
britanske kraljice..."

evo, jaz tudi , mogoče bi celo ob kraljici razmišljala, da to žensko pa jaz od nekje poznam

mamy od sina
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 9:08
Povezava do prispevka
Dajte prilepite kako slikico, rada bi videla kakšna je bila Nina.

L.P.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
*malla*
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2005Prispevkov: 4164Kraj: above starsStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 9:17
Povezava do prispevka
tudi jaz se pridružujem mnenju, da je bil edini + Zrnec in Osenarjeva, vse ostalo pa kar nekaj. je pa dejstvo, da Zrnec zna, saj si je celo moj prvič v življenju Viktorje ogledal.

najbolj vrhunska mi je pa bila tista z Jurijem Garačem - manekenom in hollywoodskim igralcem
0
Nazaj na vrh
karmy
Starost: 39Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2005Kraj: mjav yorkStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 9:23
Povezava do prispevka
raketa je napisal/aDajte prilepite kako slikico, rada bi videla kakšna je bila Nina.

L.P.
blog.jpg
0
Nazaj na vrh
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 9:28
Povezava do prispevka
Saj obleka ni slaba samo  na joške bi pa mogla zlo pazit, jih žal že vleče na jug.
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 9:50
Povezava do prispevka
Men je pa grozna v obraz... frizura pa
0
Nazaj na vrh
Tejama
Starost: 45Pridružen: 5. apr 2006Prispevkov: 276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 9:53
Povezava do prispevka
Tudi meni je bilo smešno. Zrnec je genij kaj se tega tiče in edino on zna naredit Viktorje zanimive. Nominiranci so vsako leto enaki  , nagrajenci pa žal tudi. žal mi je, da radio City ni dobil nobene nagrade, ker bi si zaslužili. Ampak itak je že vse vnaprej znano - povsod in vedno tako da ne vem, če je še sploh smiselno, da se te zadeve prirejajo in predvajajo po TV. Najboljše, da nagrade kar dostavijo in je to to.
Drugače pa sem gledala celo oddajo in svaka čast Zrnecu. Nasmejala sem se kot že dolgo ne .
0
Nazaj na vrh
kokica1
Starost: 44Pridružen: 6. nov 2005Prispevkov: 5485Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 10:06
Povezava do prispevka
Jaz sem gledala Viktorje samo zaradi Zrneca, ker mi je car.  Ostalo pa tako ni za komentirat.
Kar zmore hudič, zmore ženska!

http://kokica1.moj-album.com/
0
Nazaj na vrh
Maruška
Starost: 42Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 9702Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 10:16
Povezava do prispevka
vixi je napisal/a
Strinjam se z vsemi, ki se vam zdi Zrnec odličen, scena ne posrečena, režija švoh (tišina pri poljubljanju in tiho šuškanje, ker mikrofon vseeno ujame besedo tu in tam) in Nina zexy! v obleki, ki jo je res ponosno nosila. Priznam, da sem Zrnecov "performans" včeraj še enkrat spremljala na eno uho  Res je odličen.

se podpišem Wink
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 10:17
Povezava do prispevka
Jaz sem tudi gledala samo zaradi Zrneca., pa še to ne od začetka, sem precej zamudila. Zrnec je zakon, sedaj gledam na Youtube filmčke, za crknit.
0
Nazaj na vrh
sweden
Starost: 44Pridružen: 20. jun 2005Prispevkov: 1964Kraj: Maribor - KrškoStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 10:24
Povezava do prispevka
Vsekakor ena boljših, če že ne najboljša prireditev Viktorjev do sedaj...
Zrnec raztura !

Ampak naj mi kdo razloži, zakaj je prav Predin tolikokrat do zdaj bil nominiran, sploh pa: zakaj letos...?
0
Nazaj na vrh
Tinchy
Starost: 42Pridružen: 23. jan 2004Prispevkov: 3853Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 11:22
Povezava do prispevka
Zrnec faca

Siddharta Yessss
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -13Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 17:48
Povezava do prispevka
Meni je tudi obleka od Nine zelo sexy, res nič kaj novega za njo. Edino tista tetovaža me moti, mi deluje neokusno, sploh pri večerni obleki.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2007 19:28
Povezava do prispevka
S fantom sva gledala samo zaradi Zrneca. Če ne bi bilo njega, bi itak bili ti viktorji ena velika žalost.
Kar se pa Osenarce in njene obleke tiče, pa lahko rečem samo omg, to je bilo pa že ornk to much, joški so ji pa plapolali kot ene raztegnjene štunfe. Meni je bilo to totalno neokusno in prav nič sexy.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Viktorji 2006
Stran 4 od 10
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.