Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Viktorji 2006

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
raketa
Starost: 47Pridružen: 3. maj 2005Prispevkov: 385Kraj: PtujStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 11:17
Povezava do prispevka
tanjal je napisal/a
rumeni tisk je odvisen od prodaje in najbolj prodajata časopise ravno ti dve babnici. lp.

Jaz kupujem Cozmo ali pa Elle in teh kokošk hvala bogu ni  noter
so samo na navadnih Sl. tračarnicah. Kako pa naj sploh bo katera druga
saj ne dobi niti priložnosti. Načeloma nisem imela nič proti njima samo
kar je preveč je preveč dolgčas in premalo zanimivih člankov! Navadno
mašilo. Sicer pa mediji delajo zvezde raja jim samo sledi!!!!!!!!!!!
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI?

(Loesje)
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 11:52
Povezava do prispevka
Jerca je napisal/a
Mamy, Avdicijo pa moraš videt. Mene je pobiralo od smeha (sem že od takrat fan od Zrneca).

a se jo še da kje videt? Do solz sem se nasmejala, ko sem na netu gledala Zrneca
hvala, Jerca
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 11:57
Povezava do prispevka

Malo pobrskaj, da desni strani so vsi njegovi filmčki.

Meni je ta z Joli super, pa Parodija na Spet doma....
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 12:11
Povezava do prispevka
Joj Alena,
hvala ti za tole.
image file name: 2k627577c946.gif

Okrog oprsij pa, sem se malo zasekirala, sem že tako stara, da sem tista generacija, ki se še spomne kakšne so naravne lepe
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 12:16
Povezava do prispevka
Zrnec je CAR  !
Sicer nisem gledala Viktorjev (jih nikoli ne, ker mi je brezveze), tako da ne morem komentirati, sem si pa včeraj pogledala samo skeče od Zrneca in sem umirala od smeha .
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
mamy
Starost: -13Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 3274Kraj: v raju na zemljiStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 13:01
Povezava do prispevka
Alena, hvala! Ravno to sem takoj zatem sama našla in gledala do sedajle, norooo
Vredno ogleda
mamy od sina
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 70Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 13:04
Povezava do prispevka
alena, zelo, zelo pohvaljena. sedaj imam vsaj še kaj materiala, če mi bo dolgčas v službi (ja, tudi to se zgodi). lp.
tanjal
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 13:06
Povezava do prispevka
Jaz sem včeraj to v službi poiskala, sva se s sodelavko skoraj pod mizo valjali. Zakon je!
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 14:12
Povezava do prispevka
Vrba (Avdicija)

0
Nazaj na vrh
Layla_
Starost: 40Pridružen: 16. okt 2005Prispevkov: 4694Kraj: Vedno na sončni strani...Status:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 14:56
Povezava do prispevka
Alena hvala za tiste posnetke! Sem se res nasmejala.
Spogledljivost pristoji le srečni ženski.
(Honoré de Balzac)
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 19:22
Povezava do prispevka
Sydney je napisal/a

Se strinjam z Nino. Ne vem, kaj vas je toliko motilo na njej.Ali pa je bila to samo "zdrava" slo. fausijaimage file name: 2k0abadee943.jpg

Faušija, ne bi rekla. Ker žensk, ki so precej bolj postavne in lepše od nje, načeloma ne šinfamo.
Kaj vas moti na njej? Mene moti to,da je preveč prostaška, zafnana, presuha. In za moje pojme nima lepih prsi, ampak za 23 let precej povešene.
Mi je pa bila recimo všeč Nataša Pinoza, Pa Groharca je imela lepo obleko, pa Iris Mulej mi je tudi lušna, pa še obnšat se zna. Česar pa Osenarca ne zna.

Če bi me pa dajala ženska faušija, pol bi pa tu gor zdaj začela kar brezveze šinfat kakšne naše planetke, ki hudičevo dobro izgledajo in pred katerimi se lahko vse Nine skrijejo.

Aja, pa tudi moj fant je samo rekel groza, ko je videl Nino. Pa je moški.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. mar 2007 23:40
Povezava do prispevka

Sinthija je napisal/apa Iris Mulej mi je tudi lušna, pa še obnšat se zna.

A govorimo o isti Iris Mulej? Tisti, zaradi katere imam jaz še vedno nočne more zaradi njene reklame?

0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 0:05
Povezava do prispevka
Ce bi vam dal na izbiro:

Nino Osenar
Sanjo Grohar
Iris Mulej
Manco Zver

In bi ocenjevale: izgled, nastop (tukaj sodi obnasanje, oblacenje, mimika ipd.), pamet ter perspektivnost (kaksna je sansa da bo iz te zenske nekaj ratalo v zivljenju, glede na to kar je pokazala do sedaj). Kako bi jih ocenile z ocenami od 1 do 5. Ce ze fase cvek probite povedat zakaj.

Jaz bi takole ocenil po kriterijih (I) (N) (Pa) (Pe)

Nina: 4 - 4 - 3 - 4, gobcna, pogumna, jezikava in provokativna men je kr vsec
Sanja: 3 - 3 - 3 - 2, megla, bolj lutka kot kej drucga
Iris: 5 - 5 - 4 - 5, ful huda, vrhunsko se zna oblect in spedenat, ma eno vizijo
Manca: 5 - 2 - 1- 1, odlicno zgleda sam zabita kot stirna. Dokler ne odpre ust se jo da gledat
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45030Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 1:22
Povezava do prispevka
vixi je napisal/a
Saj ponavadi se ne vtikam v take izjave, ampak kaj za vraga je narobe z joški od Nine? Men se zdijo prav v redu  Me zanima moško mnenje, se fantom tudi zdijo povešene? Al bi morala imeti okrogle balončke, da bi bile OK?

Pegasus je napisal/a:
Meni se zdijo njene prsi prav super, lepe oblike in ravno prav velike, obleka je bila v njenem stilu in najpomebneje - ona to zna nosit!

katja je napisal/a:
Škoda, da sem Nino zamudila. Meni se ona zdi prav ena huda bejba.  In tud joške ima tam, kjer morajo biti.

Mis je napisal/a:
Pomojem je problem v tem, da nas iz vseh plakatov, revij, TVja bombardirajo s silikonkami in je vse kar ne stoji navzgor in ni čisto okroglo "neestetsko". Zato bravo Nini, ki ima naravne!!

Podpis pod vse! Nina O. je (vizualno) total huda mačka (če odštejemo rdečo barvo las). Se tudi veliko tujih skrije ... pa če so njene prsi povešene ...

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 42Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. mar 2007 5:15
Povezava do prispevka
Nadaljujem zadnji Tanjin stavek: ...potem mojih še niste videle! Počasi se bom s koleni zadevala obnje... Se mi zdi, da je ena napisala, da bi morala Nina bolj pazit nanje, ker grejo proti jugu. No, vse, kar ni na nivoju A, gre proti jugu... Ampak njene so
Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Viktorji 2006
Stran 6 od 10
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.