Ravno danes mi je znanka na aer. rekla "Ti se boš pa hmal posušila!"
. Sicer sem daleč od tega
, ampak očitno deluje, če je opazila.
Je pa res, da jemljem zraven tudi CLA in zeleno kavo - vse skupaj kak mesec.
Tako, da: jeeej!

. Sicer sem daleč od tega
, ampak očitno deluje, če je opazila.
Je pa res, da jemljem zraven tudi CLA in zeleno kavo - vse skupaj kak mesec.

) in zeleno kavo, pa tudi acai jagode, ki imajo menda tudi lahko tak učinek. Tako, da lahko skupek, lahko da bolj ena ali druga reč, ampak definitivno deluje.
) - ampak vse to itak že leta.
; od izdelkov, ki ne delujejo, do takih, ki vsebujejo razne aspartame in ostalo škodljivo danerečemkaj, in posledica je, da potem folk ne verjame več tudi tistim izdelkom, ki zares delujejo in so to potrdile raziskave.
) in zaradi občasno prav obupujem, ker v trebuh tudi najtežje shujšam. Potlej jih lahko tudi kombiniram? Super. Saj vem, da zdravo prehrano in rekreacijo ne nadomestijo, ampak res bi rada poskusila z nekimi dopolnili, tako ali tako čisto nič ne jem, pa vem da bi bilo dobro še kakšne antioksidante in vitamine dovajat telesu.
Pa nimam šlaufov, da ne bo pomote, se mi relativno enakomerno nabira, kadar se - ampak definitivno s poudarkom na trebuhu. In jaz imam žal še precej švoh kožo (tanko, nečvrsto), tako, da je rezultat en mahedrajoč puding, čeprav ni veliko viška.
In ker so raziskave za CLA pokazale ravno učinek na to, sem ga uvedla.

In mahedrajoč puding mi je še kako znan, čeprav je pri tebi verjetno en pudinček, pri meni pa mother of all jellies.
Na mami sem pa ful ponosna, res je pridna.
Bom kar mango in CLA nabavila, pa še do konca novembra, da ujamem brezplačno poštnino. 

.
Jaz ima dva reševalna okoli trebuha. Sploh od nosečnosti je še slabše ko je bilo pred tem. Pa imam manj kg kot preden sem zanosila
, vsaj nekaj (očitno tekanje za otrokom tudi pomaga
), ampak šlavfi so pa tu mač. 

Vse se skladišči tam in se ne razporedi nikamor...
Pa redno in veliko hodim tekat in sem na splošno dosti v gibanju, ampak trebuh pa je še vedno katastrofalnih dimenzij in ne gre nikamor.

Jutri vam razdelim, šlaufkice. Zdej grem spat.

), ampak je pa mlahavo in definitivno je špeh tam.
, vsaj nekaj (očitno tekanje za otrokom tudi pomaga
) ... 

Vse se skladišči tam in se ne razporedi nikamor...
Pa redno in veliko hodim tekat in sem na splošno dosti v gibanju, ampak trebuh pa je še vedno katastrofalnih dimenzij in ne gre nikamor.
(ja, jaz mu rečem vamp)

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...