Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Natures Aid prehranska dopolnila: NOVO v spletni trgovini Vitalia!

Vitalia
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2011Prispevkov: 316Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2015 19:25
Povezava do prispevka

Z veseljem vas obveščamo, da so v naši spletni trgovini na voljo nova prehranska dopolnila britanskega proizvajalca Natures Aid.smiley

 

Natures Aid prehranska dopolnila – strokovnjaki za naravno zdravje že od leta 1981

Natures Aid je podjetje iz Velike Britanije, ki proizvaja visoko kakovostna prehranska dopolnila že več kot tri desetletja. Ustanovljen leta 1981 je Natures Aid postal ena izmed najbolj prepoznavnih in priznanih blagovnih znamk za kakovostna prehranska dopolnila, ki jih proizvajajo sami v svoji tovarni, zgrajeni prav v ta namen.

Inovacije, ki pobirajo nagrade
Razvijanje vedno novih, naprednih in inovativnih izdelkov je ključ do uspeha prehranskih dopolnil Natures Aid. Natures Aid verjamejo, da je neprestan napredek nujen v industriji, kjer vedno odkrivajo nove sestavine in formulacije ter njih učinke. Njihove izkušnje v naravni prehrambni industriji so združene z njihovo ekipo za razvoj izdelkov, ki prejemajo prve nagrade za inovacije in izboljšave.

Imajo zavidljiv seznam izdelkov, ki so prejeli mnoge nagrade za izjemne in inovativne izdelke in formulacije, ki zadovoljujejo tudi potrebe in zahteve najbolj zahtevnih in osveščenih strank.

Proizvodnja v Veliki Britaniji
Vsa prehranska dopolnila in ostali izdelki Natures Aid so proizvedeni v 4000 kv.m. velikem proizvodnem obratu v Prestonu, Lancashire, v Veliki Britaniji. Proizvedeni so v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice), kar jim daje popoln nadzor nad kakovostjo in učinkovitostjo njihovih izdelkov, s čimer svojim strankam zagotavljajo izdelke najvišje kakovosti.

Zavezani h kakovosti gredo še korak dlje in proizvajajo vse svoje izdelke po standardih, ki se zahtevajo za proizvodnjo farmacevtskih izdelkov in zdravil.

Izjemna skrb za stranke
Stranke so njihova zaveza številka 1 in bistvo vsega, kar delajo. Njihova misija je zagotoviti najbolj kakovostne standarde za svoje stranke in stremijo k 100 % zadovoljstvu svojih strank.

Sestavine, ki jim lahko zaupate
Da bi svojim strankam zares zagotovili najbolj kakovostne izdelke, imajo v podjetju Natures Aid tudi lastni laboratorij, ki izvaja stroge teste in nadzore kakovosti in ustreznosti, tako, da testirajo izdelke v vsaki fazi proizvodnje, od surovih sestavin do končnega izdelka. Tako ob vsaki proizvodnji za vsak izdelek izvedejo serijo kar 21 testov.

Ne testirajo na živalih
Nobenega od izdelkov ne testirajo na živalih in kadar je le izvedljivo, so izdelki primerni tudi za vegetarijance in vegane. V Natures Aid vsako leto predelajo več kot 5p0 ton surovih sestavin najvišje kakovosti. Vse sestavine so 100 % naravnega izvora in prestanejo stroge teste ustreznosti in kakovosti s strani njihove kontrolne ekipe, da se zagotovi kar najboljšo absorpcijo in učinkovitost.

Prehranska dopolnila Natures Aid si lahko ogledate na dani povezavi.smiley

0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 45Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. apr 2016 12:44
Povezava do prispevka

Je njihova zelena kava enako kvalitetna kot je bila od HS? Tista mi je bila super.

0
Nazaj na vrh
Vitalia
Starost: n/aPridružen: 17. nov 2011Prispevkov: 316Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. feb 2017 14:54
Povezava do prispevka

Alena, se opravičujemo za (pre)pozen odgovor, vse kaže, da obveščanje o odgovorih na temo ne deluje.

Zelena kava Natures Aid vsebuje še več svetola, ki je shujševalna učinkovina, tako, da je še učinkovitejša. Smo imeli tudi že nekajkrat razprodano in več ponovnih nakupov, tako, da očitno dobro deluje.smiley

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Natures Aid prehranska dopolnila: NOVO v spletni trgovini Vitalia!
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Usnjena krila obožujejo tudi zvezdnice – od Meghan Markle do Olivie Palermo.