M: / (pozabila doma)
K: mešana solata z jajčki, semeni, olivnim oljem
M: kazein, lešniki
V: omleta- 1 rumenjak, beljaki, bazilika, tuna

)

Drugace sem prejsne dni jedla za zajtrk skuto z lanenim semenom in zlicko domace marmelade iz grozdja (mama dela vse z zelo malo sladkoraj itd.), pa ponavadi dopoldan vmes pride se kaksen kaki, ki so trenutno pri nas na udaru, zvecer pa kaksna tuna zraven. Za kosilo pa npr vceraj rizota z jurcki, prejsni dan polnjena paprika, pa tako... da ne bo izgledalo kot, da zivim samo od hy proja in mandljov.
Danes se mi tudi pozna, da se tako slabo pocutim in ful nisem bila lacna. Sem si pa kupila full zelenjave, tako da to vsekakor pride na moj jedilnik! Aja, pa pozabila sem napisat, da sem dala na piscanca sirrr!
Pa solata bo pogosta, pa pri stari mami sem si ze rezervirala termin, da mi bo prisla prvic pomagat speci kruh!! Da bom jedla potem res kvalitetnega. No, in tako dalje...
Super pride, pa še zelo se napihne in ga rata veliko. Kruh pa raje kupi, če hočeš, da je res polnozrnat, kot je treba, dober je recimo kak 5-zrnati kruh, pumpernikel, kak fitness kruh... Važno, da je tak bolj ''zbit'', da se res vidijo zdrobljeni koščki žita in ponavadi je precej temen. Pa še sestavo poglej, če jih boš primerjala med sabo.

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...