- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

, da ne bom nove, enake odpirala.
In sicer gre za fanta. Zadnji mesec, 2, ga ful bolijo oči. Pravi, da ga ful boli tako zadaj za vekami, kot bi ga bolele prav oči. To je začel opažati, ko je gledal televizijo leže in je moral gledati gor-najprej ga je bolelo samo v tem primeru. Zdaj zadnji teden ali dva pa ga boli vedno večkrat in vedno bolj, če samo na primer gor pogleda. Zato zdaj namesto da dvigne pogled, dvigne celo glavo! Zadnje dni ga to večinoma časa boli in ko ga pogledam, zgleda tako, kot da se prav muči, ko gleda. Grbanči čelo in videti je, kot bi "grdo gledal". Šel je na pregled prejšnji teden in zdravnica mu je nekaj merila in gledala v oči, ne vem natančno kaj, a je na koncu rekla, da ni nič in mu je dala samo kapljice-umetne solze in ga za vsak slučaj poslala še na ultrazvok, ki ga ima sredi septembra. Vendar stanje nič ni boljše, lahko bi rekla, da je še slabše in ko je bil danes pri osebni zdravnici zaradi nekih drugih zadev in je omenil tudi to, ga je ful prestrašila, da lahko ima tumor v glavi in da mu pritiska na živec. Oba sva čist adijo, meni gre kar na jok, grozno me je strah, kaj je z njim narobe. Noro se mi pa zdi od zdravnice, da naredi tako paniko, mu pa niti ne da napotnice za na primer CT ali kakšno drugo slikanje, če sumi na kaj takega!! Sploh več nič ne razumem! In ne vem, kaj naj si mislim! Zato bi te, draga bushbaby, prosila za mnenje, ker se ful sekiram in bi res rada slišala, kaj misliš o tem?! Čist sem na tleh in skrbi me tako zelo, da se mi meša...!!

. Zakaj pa imaš to slikanje? Bolečine v hrbtenici?Ja, Bushbaby, ki ne minejo in ne minejo. Pa sem hodila že k manualnemu terapevtu, da bi mi kaj pomagal in je bilo na začetku po parih terapijah ok, potem pa je spet začelo bolet in sekat, slednje je najhujše. Včasih me tak močno seka, da se niti iz postelje ne morem vstat, potem pa je naprimer čez en teden vredu. Nazadnje, ko se je pojavila bolečina je trajalo več kot en mesec neprekinjeno. Bila sem že na RTG slikanje in so slike bp. Zato me je ortoped poslal še na to preiskavo. Amapk zdaj trenutno že kak mesec nimam bolečin ( tako dolgo je trajalo preden sem dobila datum za mielografijo.)
Bushy, kaj pa pokaže likvor? A potem je potrebno piti dosti tekočine, da se likvor nazaj naredi? Pa ga dosti vzamejo? Čez koliko časa po preiskavi pa bom lahko šla zopet delat?
Bushy, najlepša hvala za vse kar si mi napisala.
Še mislit si ne moreš kako si mi pomagala ( da zdaj vem kar celoten potek preiskave).

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...