Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Sydelle
Starost: 34Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 21:43
Povezava do prispevka
Za prenos preko MMCja so odkupili pravice, ampak seveda za slovenske ipje. Je pa na eurovisionsports.tv neprimerno boljša slika Smile
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 22:36
Povezava do prispevka
Pff kira tekma tole zdajle 
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Aralyn
Starost: 37Pridružen: 2. jan 2010Prispevkov: 1297Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 23:28
Povezava do prispevka
Joj, jaz pa žal samo rezultate dobivam. Unhappy In občasne smse s komentarji. Unhappy Zakaj je SP med izpitnim obdobjem?? Ampak za naše tekme si vzamem dve uri pa pika.
Po komentarjih sodeč so se šli Urugvajci in Francozi ekipno rokoborbo in ne nogometa ... En rdeč in šest rumenih? Ali je bil samo sodnik nadvse strog?

PS: Joj, Kriek pivo, zdaj bi se res en prilegel, mljask. Češnjevo pivo, morali so me prisilit, da ga probam, ker mi je zvenelo tako narobe, ampak je res dober. Smile
People listened instead of just waiting for their turn to speak. (C. Palahniuk, Fight Club)
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 23:35
Povezava do prispevka
Ne vem Aralyn, ker je bilo negledljivo, sem samo napol poslušala in čakala, da dejansko začnejo igrati nogomet.

Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jun 2010 23:44
Povezava do prispevka
Vuvuzele
Al kaj je to čudo, nadležno za popiiip... to ni normalno, sploh ni tistega "filinga".. sploh neveš kdo navija trenutno, za koga.. nobenega skandiranja, petja, nič.. samo to fakin' trobljenje, bruh!
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 12:14
Povezava do prispevka
Jaz sem se pa spraševala, če imajo mogoče probleme z mrčesom v JAR, glede na to, da se sliši kot da ti nekdo da nekaj milijonov brenčečih muh na mikrofon. Sem skoraj znorela, ko sem to brenčanje poslušala
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
mirj4m
Starost: 39Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 16:05
Povezava do prispevka
citiram:
Trobljenje vuvuzel, ki v televizijskem prenosu spominja na bučno brenčanje mrčesa, je v živo še veliko, veliko hujše.

Jst bi jih sam k so tečni za popi*****
0
Nazaj na vrh
Aralyn
Objavljeno: 12. jun 2010 16:16
Povezava do prispevka
Jap, ravno gledam Argentino in obupavam nad tem hrupom. Ničesar se ne sliši, pa imajo Nigerijci s seboj bobne in trobente in ne vem kaj še vse - seveda vem le zato, ker sem jih videla, slišat se jih ne da, ker vuvuzele preglasijo vse. Zdaj mi je jasna tista reklama za naše navijače "preglasili bomo vuvuzele". Prej se mi je zdelo čudno, v smislu, ja, itak da jih bomo, saj pa znamo biti glasni, zdaj pa ugotavljam, da bomo očitno prvi, če nam to uspe. Madoniš. Res škoda, jaz rada poslušam stadion ki se začne obnašat kot dve veliki bitji, polovica za eno stran diha kot eno, polovica za drugo.

Sicer pa, držim pesti za Argentino, zaradi Messija predvsem. Smile Koreja me je pa presenetila, lepo (sicer sem bila dokaj nevtralna, ne navijam niti za Korejce niti za Grke).

Mimogrede, zbira kera sličice za album SP? Smile Ali pozna koga? Meni se že preeecej ponavljajo, pa bi menjala/kupila tiste ki jih še nimam. Smile
People listened instead of just waiting for their turn to speak. (C. Palahniuk, Fight Club)
0
Nazaj na vrh
flafi
Starost: 36Pridružen: 31. okt 2005Prispevkov: 2017Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 16:35
Povezava do prispevka
Kaj so to sploh vuvuzele? (se vidi, da sploh ne spremljam športa)
Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 16:41
Povezava do prispevka
Preklopi na nogomet samo za minuto, pa ti bo takoj jasno!
0
Nazaj na vrh
flafi
Starost: 36Pridružen: 31. okt 2005Prispevkov: 2017Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 16:59
Povezava do prispevka
Point taken  Res so grozne.
Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.
0
Nazaj na vrh
Erdbeere
Starost: n/aPridružen: 8. nov 2009Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 17:18
Povezava do prispevka
Uf, kakšen grozen zvok...kot v čebelnjaku.
0
Nazaj na vrh
mirj4m
Starost: 39Pridružen: 8. avg 2008Prispevkov: 348Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 17:22
Povezava do prispevka
Aralyn je napisal/aMimogrede, zbira kera sličice za album SP? Smile Ali pozna koga? Meni se že preeecej ponavljajo, pa bi menjala/kupila tiste ki jih še nimam. Smile

Mhm Smile Koliko pa ti jih manjka? oz katere? Smile
0
Nazaj na vrh
Blazy84
Starost: n/aPridružen: 7. jan 2008Prispevkov: 996Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2010 17:22
Povezava do prispevka
Tudi meni se bo zmešalo od teh vuvuzel, pa niti nisem pred TV, ampak se to nadležno brčanje sliši po celem stanovanju... ne vem, kako si bom sploh lahko ogledala kakšno tekmo! Pa sem mislila, da imam samo jaz tako slabe živce

image file name: 2kf9dfb4dab5.jpg

0
Nazaj na vrh
Aralyn
Objavljeno: 12. jun 2010 18:36
Povezava do prispevka
mirj4m je napisal/a
Mhm Smile Koliko pa ti jih manjka? oz katere? Smile

Meni jih še kar nekaj manjka, se bojim. Big smile Samo se mi že začenjajo na veliko ponavljat, vem pa da imajo kakšni cele kupe dvojnikov, pa bi raje poskusila s kakšnim sistemom menjave ali odkupa na 'zihr'. Smile Bom naredila kak sistem, lahko se tudi prek zasebnih sporočil slišva, pa ti ga pošljem. Smile Ti imaš že skoraj zapolnjenega, verjetno? Jaz sem malce pozno začela zbirati. Smile

Sicer pa: Argentina je zmagala! Smile Superca!! Messi je imel kar nekaj lepih priložnosti, upam da mu naslednjič uspe zabit. Smile Pa kapo dol nigerijskemu branilcu, res je branil nemogoče.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Stran 3 od 31
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu