novice!
prej je pegi omenila, da gre jest tunin namaz. pocedile so se mi sline in sem letela še jaz obdelat tisto piksno. nisem mogla čakat recepta.
tole je njen recept:
Pegasus je napisal/a
konzervo tune, (80 g) odlila
slanico. Imela sem tisto al Naturale, drugič bom raje vzela tisto z
oljčnim oljem, ker mi je manjkal njegov okus. Vseeno pa bi glavnino olja
odlila. Tunino sem v manjši posodici pretlačila in prešpikala, da je
bila v drobnih koščkih. Nato sem dodala tri radodarne žličke kisle
smetane in dobro premešala. Na koncu sem dodala še dve žlički koruze iz
konzerve in spet dobro premešala.
jaz sem pa naredila takole:
sesekljala malo čebulo, strok česna, dodala tuno, nisem imela drugega kot jogurt. in to je to.
hotela sem imeti
homogen namaz, ampak mikser ni potegnil. in je čebula ostala nakajlana ko...
ponosna sem nase, da sem hrano
obdelala.
popoldne sem jedla tiste njamsi klobase, ki so včeraj ostale, poleg sem prvič ever grizljala česen.