A na forumu ni več možnosti "poglej neprebrane"?
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
A na forumu ni več možnosti "poglej neprebrane"?
Hvala vsem za poročanje o napakah, se rešuje.
Kokola, grem probat še jaz.
Mim, bo dodano.
Edit: Kokola, meni javi napako, ko odprem temo, a ko kliknem nazaj, je tema odprta. Kaj natanko se zgodi pri tebi?
Za vse, ki vam ne dela akcija ob kliku na gumb prijava, morate izbrisati predpomnilnik v brskalniku. Bljižnica za brisanje ctrl + shift + delete
Jaaaa, zdej pa dela tudi v Chromu. Hvala Mitja P! Sicer ne vem čisto dobro kaj sem naredila, ampak sem sledila tvojim navodilom in sedaj je ok.
Edit: Še ena težava, ne morem spreminjati podatkov na osebnem profilu. Ko kliknem shrani se odpre okno, ki javi napako.
P.S. Sem našla gumb za spreminjanje sporočil (spodaj na desni pri sporočilu je svinčnik, za tiste, ki niste vedele).
Kateri brskalnik uporablajš? Ali želiš objaviti novo temo iz seznama tem ali znotraj teme?
Hotela sem vpisat novo temo v okviru Malih oglasov. Zdaj mi je celo (skoraj) uspelo. Okence se mi je odprlo, sem napisala vsebino, ko pa sem poslala mi je napisalo, da nimam dovoljenja za dostop.
FF mam.
Joj, jaz pa upam, da se čimprej uredi inbox sporočil, ker sem z eno planetko dogovorjena, da ji danes nekaj pošljem, zdaj pa ne morem do njenega naslova
Če to bereš, veš kdo si, mi prosim še enkrat na OS posreduj svoj naslov, upam da sveže OS prikazuje!
Citiram sem:
- da PL še vedno tako šteka - nevem a se samo meni to dogaja, ali je to še normalno
Ineya, kako ti šteka? Dela hitreje kot stari portal.
- Nekaj je narobe z podpisi. Če pogledam moj post ga manjka pol. Mimikin (par postov višje) je pa cel spacan.
Hotela sem vpisat novo temo v okviru Malih oglasov. Zdaj mi je celo (skoraj) uspelo. Okence se mi je odprlo, sem napisala vsebino, ko pa sem poslala mi je napisalo, da nimam dovoljenja za dostop.
FF mam.
Hvala za dodatna pojasnila. Bom preveril kaj se dogaja in kar najhitreje odpravil napake.
Hm, sem prej napisala post pa zgleda, da ni objavilo. Uglavnem, če greš z miško čez puščico na dnu teme, ki te preusmeri na zadnjo stran teme, napiše "Prva" namesto "Zadnja". Pa števila prispevkov ne kaže. Drugače se mi pa zdi, da hitro prihaja vse skupaj in je res superca! Pridni pobi.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...