Meni tudi ne, tudi velikost pisave se mi zdi enaka kot prej (pa tudi barve me ne motijo).
Enako.
A ustvari se samo trebaš napiti, pa sesti na bicikl, jer na sreću ćeš pre naleteti nego je pronaći.
(Balašević)
Meni tudi ne, tudi velikost pisave se mi zdi enaka kot prej (pa tudi barve me ne motijo).
Enako.
Hm ... tole mi pa res ni jasno, ker so črke na forumu popolnoma enake velikosti kot so bile prej. Imam vzporedno odprta stari in novi forum in so črke tudi primerjalno popolnoma enake (in enak font). Ne vem, ali je odvisno od kakšnih nastavitev ...? Upam, da bodo fantje znali ugotoviti.
Morda daje občutek slabše berljivosti navadnih forumskih pripevkov tudi to sivkasto/rjavkasto ozadje teksta, ne vem....
Glede premalega fonta bom rekla, da je definitivno premajhen povsod, kjer gre za spremljevalni tekst (razne usmerjevalne in informacijske besede, npr. o uporabnikih, pa zadeve a la "povezava do prispevka" itd..).
Če se lahko font poveča pa tudi v navadnih prispevkih, bi bila pa itak vesela.
Glede drsnikov levo/desno zdaj ugotavljam, da na domačem pcju imam ok - ni mi treba premikati....v službi mi pa ni štimalo. (ampak morda je bilo to v času od moje današnje službe do sedaj že popravljeno?)
Kako je potem glede iskanja po vsebinah prispevkov? (kako se sedaj išče?)
A sem jaz čorava ali nikjer ni opcije: nove objave od zadnjega obiska?
Drugače pa mi je zelo všeč
Imam obvestilo, da je bil moj post nekomu všeč, ko pa kliknem na obvestilo, da bi videla, kateri post to je, javi napako. Tudi opcije, da pregledaš vse poste neke osebe za nazaj ne najdem več.
Tele nove objave od zadnjega obiska tudi jaz zelo pogrešam. V firefoxu si me nikoli ne zapomni, ko se pa hočem prijavit pa ne dela gumb.
Pa zdaj mi nič ne pošilja na mail, če je nov odgovor v temi. A moram najprej na novem forumu napisat kaj v to temo, da potem dobim sporočilo o odgovoru?
Ne morem oddati malega oglasa niti v chromi niti v IE
Sem ravno želela sporočit, da OS ne delajo. Pa ravno v teh dneh sem bila z eno punco zmenjena, da mi pošlje eno torbico (ki bi jo mogla dobit včeraj), pa je zdaj ne morem kontaktirat da izvem kaj se dogaja, je sploh poslala oz. ji je mogoče prenova portala zbrisala podatke o mojem naslovu..
Naj se javi tukaj, samo toliko da vem
Hej! Sem tukaj Tako je, zbrisalo mi je tvoj naslov. Zdaj te bom poskušala kontaktirat preko Tanje, da ne pišem tukaj svojega naslova. Paket je že pripravljen, pošljem takoj ko ponovno pridem do podatkov. Oprosti!
Na Kozmetometru se pri razvrstitvi pojavlja 2x Izdelki od A-Ž, sklepam, da je ena varianta Proizvajalci od A-Ž. To se mi je pojavilo pri sklopu pudrov.
Nekako ne morem najti željenega izdelka, da bi ga lahko pregledala. Toplo priporočam, da bi se tam uvedlo poleg raznih razvrstitev tudi klik na posamezno črko, da hitreje prideš do željenega izdelka. To mislim v smislu, da se ti zgoraj izpoše abeceda in potem klikneš na npr. črko M. in se izpišejo vsi izdelki od proizvajalcev na M.
Sem na IE , v Chromu mi ne dela gumb za prijavo. A bi morala jaz kaj narediti, da bi delovalo ali je to napaka, ki jo boste odpravili vi?
Kje se pa na novem forumu naštima signature / podpis?
Meni je gumb za prijavo normalno delal v Chromu, mi pa v Firefoxu ni. Problem sem rešila z brisanjem predpomnilnika.
Podpis urejaš v svojem profilu. Klikneš na izpolnjenost podatkov vašega profila, te vrže na urejanje profila in potem imaš čisto na koncu podpis.
Sem na IE , v Chromu mi ne dela gumb za prijavo. A bi morala jaz kaj narediti, da bi delovalo ali je to napaka, ki jo boste odpravili vi?
petsi, imaš mogoče PL shranjen med zaznamki? Jaz sem ga imela, tudi tisti znakec PL je bil ta star, gumb za prijavo ni dela, zato sem PL zbrisala iz zaznamkov in ga na novo shranila. Tako da je sedaj vse OK . Pa preveri, če imaš zbrisan predpomnilnik čisto od začetka (poglej, kako imaš nastavljeno).
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...