Imam pa en problem-mojo službo, ki mi postavlja določene omejitve glede vrste hrane, ki jo lahko jem v službi in glede časa, namenjenega pripravi hrane v službi. Tudi moj urnik je rahlo kaotičen, včasih delam ob 7h zjutraj, včasih ob 7.30, včasih ob 11h, včasih do 15.30, včasih do 19h, včasih pa sem v službi 24 ur. Vse to mi zelo otežuje planiranje obrokov.
Tudi moje rejenje se je začelo točno ob nastopu redne službe. Prej, ko sem kot študentka delala, sem imela možnost dejanske pol ure ali več, da sem si lahko nardila karkoli-imeli smo malo kuhinjico v službi, lahko sem v miru pojedla in sem lepo držala mojih 63 kil.
Zdaj pa ko imam vsega skupaj časa 15 minut za pripravo in uživanje, ko včasih jem takrat ko LAHKO in ne takrat ko sem lačna, je pa vse en velik kaos poln sendvičev.
Pa da se ne bi našel kdo mi pametovat o tem, kako mi mora delodajalec omogočiti pol ure za malco blablabla. Jaz ne morem sred operacije rečt, tkole...jaz sem zdele lačna, pridem čez pol ure. Niso vsa dela takšna, da bi se ta zakon tudi v praksi lahko tako idealno izvajal.
Upam, da ne kršim kakega pravila foruma, če milo prosim, če bi mi kdo pomagal sestavit jedilnike, dieto, ker jaz sem se zgubila.