Ajoooooj šele sedaj sem prebrala, da ni zmagala naša Katja, jaz sem bila prepričana, da če ne bo zmagala bo pa vsaj med spremljevalkami in me je tole res šokiralo. Ampak ja, ona je NAŠA zmagovalka!
Ma ja, mene je tudi šokiralo, da Katja ni med prvimi tremi. Ampak saj ni važno, pomembno je da je ona za nas najboljša in je tudi brez lente naša zmagovalka.
Komaj čakam kakšne slikce.
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
katja, naša zmagovalka si. in čeprav na tekmovanju nisi bila prva, ne bodi razočarana, ker si dokazala, da se da z voljo in trudom narediti veliko. ne mislim samo postavo, ampak tudi to, da si zelo prijetno in sploh zelo v redu dekle. to pa tudi zelo veliko šteje. če bi bila vsaka od nas sposobna vsaj četrt tega narediti kot ti, bi lahko sama sebi čestitala. tako pa jaz čestitam tebi, ker si dosegla veliko. lp
Kot ponavadi na lepotnih izborih, spet ni zmagala moja favoritka. Zmagovalka je sicer zelo simpatična, ampak bi ji bolj ustrezal naslov miss simpatičnosti.
Kia vseeno čestitke za to kar si dosegla, za nas si še vedno nb.1, to pa tudi nekaj šteje, a ne?
Ko se pa naješ nutelle nam pa le nameni kako slikico.
Se mi pa zdi, da bi za bolj realno oceno morali vsaj kakšen teden redno spremljati vsakdane deklet, da bi res lahko ocenili, katera je res športnica. Potem bi pa Kia 100% zmagale, ker je tako pridna, zdisciplinirana in še lušna po vrhu. Se mi zdi, da je to samo še eno lepotno tekmovanje več, ki pa ima naslov miss športa zato, ker so bila ostala imena že zasedena.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.