Evo me, prišla domov (barbara22, takoj po koncu smo še malo počvekali s Katjo in potem šli takoj domov, tako da nisem nič javljala).
Obe s Tanjo sva razočarani, Katji namreč ni uspelo priti med prve tri. Nisva razoačrani zato, ker je Katja naša Kia s Planeta Lepote, ampak iz preprostega razloga - ker je izgledala odlično in po mnenju obeh za med prve tri. je bilo pa zanimivo - že od vsega začetka me je zanimalo, kakšna bo Katja v primerjavi z Brino in danes se obe s Tanjo nisva mogli odločiti, katera izgleda bolje. Tudi Brina se je super pripravila, ampak njo sem videla že na kar nekaj tekmah, Katjo pa prvič (v živo). Resnično je pokazala prekrasno postavo, to je bila definitivno njena življenjska forma in po najinem mnenju bi morala stopiti na stopničke.
Zmagovalka je sicer izredno simpatična in ima prekrasen nasmeh, ampak med prvimi tremi je s Tanjo nisva videli (razen za Miss fotogeničnosti). Me je pa zelo presenetila Alma, prva spremljevalka - izgubila je kar nekaj kilogramov, kar se ji ni poznalo samo na telesu, ampak tudi na obrazu. Bila je čisto druga, s prekrasnimi ličnicami in odlično postavo.
Miss Športa 2007 je Natalija Waldhuber
Prva spremljevalka Alma Samardžič
Druga spremljevalka Brina Romih
Miss fotogeničnosti Ines Hadžič
Nazadnje urejeno 14. apr 2007 23:39; skupaj popravljeno 1 krat