Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2005

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 18:33
Povezava do prispevka
nimam nič proti njej kot osebi , ampak njeno čivkanje
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Creation
Starost: n/aPridružen: 6. feb 2005Prispevkov: 12Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 19:01
Povezava do prispevka
Moja današnja molitev pred Emo:
Bog daj da zmaga kakovostna pesem podkrepljena z kakovostnim glasom, da se ne nam ne bo spet širni svet smejal. Ne še enega buzota v Evropo poslat.  Prosim Nuška zmagaj... ali pa kdorkoli drug, samo naj nas ne zastopa Mariov buzo:) 
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 42Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 19:02
Povezava do prispevka
No jaz pa Rebeka gor ali dol...njena pesem mi je bila se najboljs vsec. Tako, da navijam zanjo 
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 19:08
Povezava do prispevka
Meni je pa bila pesem od Saške fajn. Ampak bog ne daj nje, ker je tako pocukrana, da bo pol sveta dobilo sladkorno ob njej. Če molči je pa čist fajn punca.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 19:10
Povezava do prispevka
Meni je pa Saškina pesem zelo všeč. Samo bog ne daj, da bi zmagala, ker je tako pocukrana, da bo pol sveta zaradi nje dobilo sladkorno. Če pa molči, je pa čist fajn punca. Smile
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 19:13
Povezava do prispevka
Sydney rebekica je full fajn punca. Nisem pa še slišala nobene pesmice tako da upam da ima ona kakšno fajn pesem. Pa tudi za Omarja in Nušo upam podobno

Se mi pa zdi zelo neprimerna izjava da je Omar buzo? Mislim na podlagi česa?
0
Nazaj na vrh
Creation
Starost: n/aPridružen: 6. feb 2005Prispevkov: 12Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 19:56
Povezava do prispevka
Ariana je napisal/a
Sydney rebekica je full fajn punca. Nisem pa še slišala nobene pesmice tako da upam da ima ona kakšno fajn pesem. Pa tudi za Omarja in Nušo upam podobno

Se mi pa zdi zelo neprimerna izjava da je Omar buzo? Mislim na podlagi česa?

Malo se hecam. Dalo bi se pa seveda predpostavljat, glede tega v kateri oddaji kjer je bil izbran. Saj ste sigurno opazli da sta v finale prišla 2 luštna fantiča, pa čeprav je bil vokal ženskih predstavnic neprimerno boljši. Ampak glasuje nažalost ciljna skupina - babice, pubertetne frklje in homoseksualci (nimam nič proti njim). Upam, da se ne bo name zdaj vsul plaz nasprotovanj - to je samo moje mnenje.

Proti fantu nimam nič. Izgleda čisto prijeten. Ampak definitivno ni material za Emo. Naj se poskuša uveljaviti tu v Sloveniji, saj tu ima možnosti, predvsem zato, ker se bodo še nakaj časa našli tisti, ki so spremljali oddajo in ti bodo tudi kupovali njegove izdelke. Zunaj Slovenije ga niso spremljali, zato ima možnosti majhne.

Zdaj se na svetu vse vrti okoli spolnosti. Zato imajo brhke mladenke večje možnosti.  Tako da razen če bo Omar po odru skakal v spodnjicah ga bo težje opaziti. 

0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 19:59
Povezava do prispevka
Creaton bomo videli kako bo.  Vsi skupaj pa lahko držimo pesti da zmaga končno ena normalna pesem in da bo vse skupaj minilo brez škandalov..čeprav bo težka
0
Nazaj na vrh
pipi
Starost: n/aPridružen: 23. nov 2003Prispevkov: 2568Kraj: TrbovljeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 20:02
Povezava do prispevka
Jaz sem lokalpatriot, zato bom navijala za Express band.

DAJMO, FANTJE!!!
LP, Pipi
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 20:08
Povezava do prispevka
Meni že zdaj ni všeč
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:03
Povezava do prispevka
jz raje ne gledam. sem slišala nekaj komado, pa mam dost. se mi zdi da od teh parih ni bil nuben kvaliteten, kvečjemu posnemanje zmagovalk ipd, tk da najbrž nubena ni bla kej posebnga.
-mi je bla pa anika grozna-kako je lahko tko grdo prikazala kekca. plus še to: ko je že na oder stopila se je svetila v obraz kot da bi jo namazal z oljem.
-regina, je bila že v onem "reklamnem" posnetku kr neki. tista obleka je bla na njej kr neki + še to, da je tam mela prsi v špico, tko kot pri avstin powerju. no pol začetek komada je glasba kr ok zgledala- sem mislila da bo mogoče kaj pametnega, sam me je ta misle kmalu minila..
-pa kaj so vsi izvajalci mele one mariove talente notr
-kaj je blo pa z občinstvom-kaj so vsi kr celo emo stali??
-voditeljici mi pa tut po tistih parih minutah nista bili všeč. saša gredej ma besedni zaklad, ki ni za na tv, pa svoj anti ponos bi tut lahko kje drugje pustila. pa o tistem k je govorila z boštjanom od nude. kaj je mislila da bo s tem dosegla. pa če ji npr. enkrat reku da nima enega otroka, pa ne žene, pol najbrž ne more imet dveh otrok
medtem, ko mi je pa saša e. delovala tko zlo sproščeno, čeprav mi obleka njena ni blo všeč. tko čudno je na njej stala.
-saška lendero mi je pa imela too much predolge umetne trepalnice

Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:24
Povezava do prispevka
ma jest sm cist slabe volje..vsak let je slabsa tale EMA...skupine tud kr neki, se najbols so mi bli express pa ok, rebeka..za omarja pa ni bla ta prava pesem..drugač pa..sm pa glasvala za omarja, ampak sam zarad tega k ni delal ne vem kaknega pompa okol tega in se ni "grebu" za zmago...saška
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:25
Povezava do prispevka
To si pa tako dobro opisala situacijo, da si lahko vseeno predstavljam kako letošnja EMA izgleda,čeprav jo ne gledam
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:26
Povezava do prispevka
po mojem mnenju bi mogla zmagat rebeka. zakaj? odpela je dokaj korektno, pesem je lahkotna, gre hitro v uho, taka festivalska...poleg tega je imela dober scenski nastop in dodelan image...meni je bla dobra. pa je drugace ne prebavljam najbolje...sam kar je res, je res...
nuša je sicer zlo dobro zapela, sej je res odlična vokalistka, sam pesem je obup!
saša lendero ni za na eurosong...nikak!
omar ma dobro pesem, sam tud nikak ni primerna za eurosong...ne sede v ušesa, sploh, če jo slišiš samo 1x.....
o drugih se mi sploh ne splača zgubljat besed....
mogoče še alya, sam ni bila nič extra...
0
Nazaj na vrh
Ninja
Starost: n/aPridružen: 30. maj 2004Prispevkov: 838Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:27
Povezava do prispevka
Ajej, presnete najstnice tale Omarjeva pesem pa res ni za na Evrosong. Preveč dolgočasna, pa čist brez energije, premal energična.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2005
Stran 5 od 13
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.