Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2005

Pojdi na stran 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13
Zoey
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 2502Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 16:09
Povezava do prispevka
Pipi v vsem se strinjam s tabo,le Rebeka je bila meni grozna-je fušala,da so me kar ušesa bolela.
0
Nazaj na vrh
ula
Starost: n/aPridružen: 3. feb 2005Prispevkov: 391Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 16:39
Povezava do prispevka
Mimogrede, za tiste, ki govorite, kako čudna je bila Anika, pa da je mela podočnjake pa nevem kaj - da se vam ne bo več zdelo tako zelo čudno: včeraj (zjutraj) ji je umrl oče.
Sicer tud js ne razumem, kako lahko nastopaš po tem, ko zveš kaj takega, ampak ona je očitno lahko.. oziroma se je odločla, da pač bo.. ne vem no, jaz ne bi mogla.
If there s one thing you can say about mankind - there s nothing kind about men.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 16:52
Povezava do prispevka
ULa kje si pa to izvedela?
0
Nazaj na vrh
ula
Objavljeno: 7. feb 2005 16:58
Povezava do prispevka
Ariana: Poznam eno ko je delala včeraj na Emi (kot novinarka oz. poročevalka), pa je povedala.. saj tam so menda vsi vedeli (glasbeniki in gostje). Anikin oče je bil tudi skladatelj, tako da bo sigurno tudi pri poročilih kaj o tem.
If there s one thing you can say about mankind - there s nothing kind about men.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Objavljeno: 7. feb 2005 17:04
Povezava do prispevka
žalostno
0
Nazaj na vrh
ula
Objavljeno: 7. feb 2005 18:02
Povezava do prispevka
Ja, res grozno ...
0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 41Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 19:08
Povezava do prispevka
če bi se meni tako zgodilo, bi takoj odpovedala nastop na Emi   
0
Nazaj na vrh
MajaN
Starost: 123Pridružen: 21. nov 2004Prispevkov: 270Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 19:48
Povezava do prispevka
Ojoj , jaz bi se kar na odru zjokala. Revca
Vrlina je kot dragulj, ki je najlepši, če je sestavljen preprosto.
0
Nazaj na vrh
miska
Starost: 42Pridružen: 9. nov 2004Prispevkov: 659Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 20:34
Povezava do prispevka
Jaz sem pa glih kar gledla emo na netu, ker vceraj pac ni blo casa in se mi je zdel komad od Omarja se najboljsi. Po moje kr ok, da gre on!
O Rebeki in Saši Lendero pa sploh ne bi zgubljala besed, ker ju sploh gledat ne morem kaj šele poslušat. Če bi se vsaj kaj originalnega spomnile, ne pa da sam ponavljata za drugimi.
"You can kiss a fool, you can let a fool kiss you, but never let a kiss fool you"
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 22:37
Povezava do prispevka
Jaz sem glasovala za Omarja in sicer zato, ker mi je bil glede na predstavljeno, še najmanjše zlo   Rebekin komad se mi je zdej instant iz pralnega praška, Lendero mi je antipatična in tudi najboljši komad ne bi pripomogel k temu, da bi glasovala zanjo, Nuša in Noe , Jadranka mi je drugače super, ampak tista pesem je bila res čudna, Alyo bi moral pa nekdo za ušesa in mal pokrit tam okoli ledvic...
0
Nazaj na vrh
Sasha
Starost: 43Pridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 1227Kraj: UKStatus:Offline
Objavljeno: 7. feb 2005 23:22
Povezava do prispevka
Meni je bilo par pesmic "poslušljivih":
-Rebeka (melodija gre hitro v uho + je živahna, čeprav precej umetna - bi znala biti kar ok na Evroviziji),
-Omar (pesmica mi je zelo všeč, samo sem pričakovala, da bo bolj rockovsko obarvana, ko je začel pet in potem sem ves čas čakala na nekaj "udarnega", kar pa ni prišlo - se bojim, da je premalo opazna, da bi požela velike uspehe na Evroviziji, ker balade luškanih fantkov ponavadi niso ravno na prvih mestih) in še 2, samo nisem videla kdo je pel.

Nisem pa vedela, da ima Eurovizija tako velik mednarodni fanclub - in da celo spremljajo kaj se dogaja pri izboru v posameznih državah!  (link, ki ga je dal nekdo gor par strani nazaj)

Sasha
0
Nazaj na vrh
andreisha
Starost: 40Pridružen: 30. apr 2004Prispevkov: 781Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 0:02
Povezava do prispevka
Jaz sem vseskozi navijala za Omarja. Rebeka Dremelj mi je imela tako zlajnano pesem... čisto nič izvirnega ali svojega, ampak oblekica mi je bila pa BBB (ali je bilo mogoče krilo + korzet). Saša Lendero je bila preveč pocukrana, pa na živce mi je šla s svojimi stokrat preveč nabronzanimi joški in cvilečim glasom. Res ne vem, kaj je hotela Nuša s svojo pesmijo...ok, sej glas ima fenomenalen, sam pesem...
žal mi je za Aniko.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Objavljeno: 8. feb 2005 0:11
Povezava do prispevka
Ariana je napisal/a
Punce tukaj si lahko preberete komentarje na našo pesem Question

Sasha misliš tole? Ja vse skupaj je res zelo razširjeno
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 0:21
Povezava do prispevka
andreisha je napisal/a
Saša Lendero je bila preveč pocukrana, pa na živce mi je šla s svojimi stokrat preveč nabronzanimi joški in cvilečim glasom.

Je mogla ves bronzer porabit, ker ji je Alya vse bleščice pobrala...

0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 41Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 8. feb 2005 0:23
Povezava do prispevka
glede na to, da je saša lendero tako nesramna v svojih izjavah do omarja, je prav, da je on zmagal  rebeka ni tako razočarana, kot pa je saša  mi gre na živce ona... mi je zadnje čase postala tako antipatična  
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2005
Stran 10 od 13
Pojdi na stran 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zanimivo je, da je ta pojav vzbudil zanimanje znanstvenikov in raziskovalcev reprodukcije.