Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

EMA 2005

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
Angellina
Starost: 36Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:28
Povezava do prispevka
Podn od podna.Nimam nič proti njemu,ampak tale pesem je pa takooo dolgočasna,sploh ne gre v uho.
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Lenchy
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 1143Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:29
Povezava do prispevka
Meni je pa bila Saška najboljša. Zakaj? Omar je imel neizrazito pesem, ki verjetno ne bo zmagala ali pa vsaj v finale prilezla. Rebeka... hm... ok pesem gre v uho, sam to ni to,vsaj Saška je imela neko energijo na odru... pa dober glas je imela (približn).
Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get...
0
Nazaj na vrh
smeska
Starost: 46Pridružen: 20. apr 2004Prispevkov: 3451Kraj: primorskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:31
Povezava do prispevka
Pa je zmagal OmarSam pesem mi ni bila bogve kaj.
Lp,pupika 28

0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:32
Povezava do prispevka
Go Omar, go Omar, go Omar!! Meni je pa super pesem, pa on mi ima perfekten glas, pa B črne očke. Sem navijala za njega, tudi glasovala in sem vesela, da je zmagal.

Drugače mi je bila pa všeč tudi Saša. Me je pozitivno presenetila.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:36
Povezava do prispevka
kolkr sm uspela vidit na enmu posnetku une inserte vseh pesmi, se mi zdi da ni nuben komad bil neki tok da bi loh reku "ta pa more it na evrosong". slovenija ne premore več komadov,ki ne bi bili kopija ostali.

omar me pa spominja na enega irskega pevca (se nikakor ne morem spomnit kateri, sam ko sem slišala komad in vidla njega sem dobila asociacijo na enega irca, pa pojma nimam na koga..)
mi je bil pa vredu, ker ni delal tiste panike na konce, ampak lepo sprejel zmago(sem clo to šla gledat kdo je zmagu)
Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:40
Povezava do prispevka
ja tale pesmica sploh ni bla za omarja, bi rabu kakšno ful energično, kt je bla vse kar si želiš..pa se mi je zdel mal bogi na koncu, kt da ne bi bil vesel zmage..glede na to, kakšen je bil pr Mariotu..
Ma saška pa nima glasu..piska.. Rebekina pa gre v uho pa nastop mi je bil všeč..sam je taka, nč posebnga..

aja, pa da ne pozabm...željkoooo.....iiiii
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Objavljeno: 6. feb 2005 22:42
Povezava do prispevka
Se opravičujem za še en post, a sem pozabila napisat.
Rebeka mi pa nima glasu za petje. Čeprav je bil stajling in vse ok. Ampak pač naj gre kaj druga delat, petje pa naj prepusti drugim.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Lenči
Starost: 44Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 5979Kraj: ..........Status:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:43
Povezava do prispevka
Hja. Jaz sem sicer navijala za Sašo Lendero, tudi Rebeka mi je bila všeč,  Omar pa...lepa pesem, samo ni pa za na Eurovizijo.

Prireditev, gledano v celoti je bila pa katastrofa: nikakva scena, o voditeljicah pa sploh nimam besed, pesmi pa zelo povprečne,...
0
Nazaj na vrh
Creation
Starost: n/aPridružen: 6. feb 2005Prispevkov: 12Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:49
Povezava do prispevka
ojojoj

kam gre ta slovenija???
Omar bi zmagal tud če bi zapel Na planincah.... kdo je dovolil najstnicam glasovat???
In zakaj je bil izbor na nedeljo zvečer ko so pred zasloni večinoma Marijotovi???
na kratko - žALOSTNO!!!
Čeprav Rebeke ne maram najbolj je imela nocoj edina vsaj približno primerno pesem.
Pogrešam glasove strokovne žirije... ona bi vsaj lahko malo regulirala napad pubertetnic...

Slovenija žaluje........
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:50
Povezava do prispevka
evo, tudi js sem navijala za Saso Lendero, ker me je zelo pozitivno presenetila, glede na njene sicersnje komade. glasovala sem pa za Omarja, ker ma dober glas. pa prav vseeno mi je, ce je pesem evrovizijska ali ne, vsaj sramote nam ne bo delala. bi mi pa bilo bolj vsec, ce bi bila bolj rokerska, samo pol bi bila pa se manj evrovizijska.
videla sem pa itak samo tri finaliste.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:50
Povezava do prispevka
Evo še mene.....Ema sama po sebi živa žalost. Pesmi tako tako. Všeč mi je bila Saška, Rebeka, pesmica od Nude mi je bila všeč, Omar je bil pa tako nedolžno bitje na odru, da mu človek res more privoščit zmago.
Čeprav je pesmica na prvi pogled bolj tako. Ampak držim pesti zanj!
Go Omar!

Upam samo da ne bo zdaj pol Slovenije spet ponorelo in delalo zgage! Bodimo vsaj enkrat ponosni na svojo pesem morda je tudi to del uspeha 
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 22:51
Povezava do prispevka

Lumpa je napisal/aaja, pa da ne pozabm...željkoooo.....iiiii

sej sem vedla da sem nekaj pozabila

Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
Eowyn
Starost: 42Pridružen: 8. jan 2005Prispevkov: 1214Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 23:02
Povezava do prispevka
Omar ima zelo dobre glasovne sposobnosti in zna dobr odpet v živo. Je pa res, da bi si moral izbrat bolj živahen komad, bolj rokovsko obarvan. Saška je bol mjavkala kot pa pela (vsaj meni se zdi njen glas bolj svoh), Rebeka pa tudi nima kej dobrga glasu. Razen redkih izjem pa se mi zdi, da so imeli vsi malo problemov s petjem v živo.
Če bo Omar tale komad malo bolj živahno odpel na evroviziji, pa se bo mogoče še lahko dobro uvrstil.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Objavljeno: 6. feb 2005 23:08
Povezava do prispevka
Creation, jaz že skoraj 5 let nisem več najstnica, moja mami pa pri 51-ih tudi že dolgo ne, pa sva vseeno navijali za Omarja. zakaj, ker ima tipček perfekten glas.(ok, pustimo trenutno še ostale malenkosti)

Tako, da že spet posplošuješ.
0
Nazaj na vrh
mojca
Starost: 44Pridružen: 25. okt 2003Prispevkov: 4866Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. feb 2005 23:09
Povezava do prispevka
Na celi EMI mi je bil RES všeč edino željko (pa Ruslanini lasje).  

Nikoli, ampak res nikoli nebi niti pomislila da mi bo kakšna pesem Saše Lendero prebavljiva. Ampak me je prijetno presenetila, pa Rebeka tudi. Škoda da ni katera izmed njiju zmagala.

Omar, njegov "attitude", "styleing" in njegova pesem pa .
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
EMA 2005
Stran 6 od 13
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zanimivo je, da je ta pojav vzbudil zanimanje znanstvenikov in raziskovalcev reprodukcije.