Seveda posplošujem vse skupaj, saj vseh seveda ne morem poznati. Tisti, ki gleda Maria in njegovo oddajo je z svojim glasovanjem ustvaril Omarja. In ta isti se je sedaj boril za njegove glasove. Kdo predvsem gleda njegove oddaje sem pa tako že povedal. So pa seveda tudi izjeme. Tudi jaz sem kdaj za nekaj minut pogledal Maria, pa čeprav ne spadam v tisto skupino. In ne trdim da je Omar gay. Če je potem je to povsem njegova stvar. Ampak, ko pa gre za stvar naroda se pa take stvari kot se je danes, ne bi smele dogajati. Če mladoletni ne smejo glasovati na volitvah, zakaj potem smejo na Emi.
Kaj ti odgovori povprečna najstnica na vprašanje: zakaj Omar? Odgovor: ker je tak luštkan in ma tak lepe očke.... Ne trdim, da nima lepega glasu, ampak večine tega sploh ne zanima.
Samo zato, ker ima Omar lepe očke bo sedaj odšel predstavljati Slovenijo v tujino. Če bi bila na Emi strokovna žirija sem prepričan da se nam to ne bi moglo zgoditi.
če sem še malo zloben - Sinthija ti malo presegaš mejo najstnice, tvoja mati pa bo najbrž kmalu babica (če se boš ti kmalu potrudila, vsaj moja mama je že bila pri teh letih

, tako da spadata v širši okvir gledalcev Maria (to je hec, ne jemlji to žaljivo)