- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosi - Nosečnost &
starševstvo
taka je ta situacija; ne glede na to, kako in koliko se kregate okrog BARa, okrog Andreja - igra ali ne igra? se smili ali se ne smili? ga zavračajo drugi ali gre sam stran? - in okrog tega kdo gleda, čeprav trdi da ne, pa okrog tisoč in ena drugih problemov...vse skupaj je le šov, namenjen služenju denarja in zabavanju ljudi.
po mojem mnenju je totalno brezveze vlagati energijo v premišljevanje kdo je kaj rekel, kaj je zdaj z njim in kdo bo ostal notri.
sama seveda gledam oddajo, če ne drugega že zaradi tega, ker zvečer ne morem spati
vendar pa ima vsak tekmovalec svoje razloge zakaj je ostal v baru, zakaj si želi, zakaj se je prijavil in zakaj je to ono tretje.
tako kot oni imajo tudi vsi gledalci seveda pravico, da povejo svoje mnenje in ne vem, zakaj se kregate če kdo pove drugače kot ostali? kaj bi bilo, če bi vsi na svetu mislili enako? kam bi prišli?
navijajte za svojega favorita in ne obremenjujte se s tem, za katerega boste glasovali - 1 ali pa 100 vaših glasov ne bo spremenilo situacije. zavedajte se, da je BAR na svetu zato, da zabava ljudi in morda tudi zato, da bi se kregali in pobili med sabo...amapk mi se ne bomo kajne?
lp
Boris je ravnal v skladu s tradicijo. Od BARovcev se je poslovil s pismom.
tole je pa grdo od borisa kar se mene tiče |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...