Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Bar

Pojdi na stran 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114
_Nuš@_
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 331Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 10:45
Povezava do prispevka
A bi lahko kdo objavil link od včerajšnje oddaje, ker me ni blo doma, pa bi jo ful rada vidla? Bi bla res vesela!
0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 42Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 10:51
Povezava do prispevka
mmst://193.77.166.89/bar/bar_oddaja/16078174-1.wmv
Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
_Nuš@_
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 331Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 10:53
Povezava do prispevka
SPA, hvala, hvala, hvala!!!
0
Nazaj na vrh
Ancyka
Starost: 35Pridružen: 3. jul 2005Prispevkov: 446Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:01
Povezava do prispevka
Spet je Andrej zmagal

Pri nas je dobil kar nekaj glasov. Smo vsi navdušeni nad Andrejem, pa še na isto šolo je hodil kot jaz.
So stvari, ki bodo vselej močnejše od časa in daljave. Globje od jezikov in navad. Kot je slediti svojim sanjam in se spoznavati. In deliti z drugimi čarobnost, ko jo odkrijemo...
0
Nazaj na vrh
PaCiEnT
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 78Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:01
Povezava do prispevka
kar se vcerejsnje oddaje tice ... andrej je zacel kako se vsi spravljajo nanjga in mu je boris lepo povedal kako je v resnici ...
Its like when I m right I m right, when I m wrong I could been right, so I m still right cause I could been wrong, you know, and I m sorry cause I could be wrong right now, I could be wrong, but if I m right....
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:06
Povezava do prispevka
jah, samo čigavo resnico je povedal?
0
Nazaj na vrh
Nisa
Starost: 40Pridružen: 23. okt 2005Prispevkov: 38Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:09
Povezava do prispevka
Brezveze... Bar mi je postal čista bedarija. Zaradi vašega Andrejčka bodo izpadli vsi pametni kandidati. Na koncu bote imele to kaj ste želele; Andrej bo res zmagal, ampak oddaja bo pa en velik dolgcajt. Mislim, da ste spregledale, kaj je bistvo nekega showa!!!
0
Nazaj na vrh
PaCiEnT
Objavljeno: 20. nov 2005 11:10
Povezava do prispevka
kar je res!!! andrej gre za vsako stran!!!! al se zapre v sobo al gre pa za racunalnik ... potem pa ocita drugim, da se zrd njih pocut zapostavljenga ... najlazje je stisnt rep med noge, pa bit general po vojni!!!!
Its like when I m right I m right, when I m wrong I could been right, so I m still right cause I could been wrong, you know, and I m sorry cause I could be wrong right now, I could be wrong, but if I m right....
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:12
Povezava do prispevka
Nisa je napisal/a
Brezveze... Bar mi je postal čista bedarija. Zaradi vašega Andrejčka bodo izpadli vsi pametni kandidati. Na koncu bote imele to kaj ste želele; Andrej bo res zmagal, ampak oddaja bo pa en velik dolgcajt. Mislim, da ste spregledale, kaj je bistvo nekega showa!!!
ne zarad našega Andrejčka, ampak zaradi gledalcev. ker oni imajo zadnjo besedo. pa očitno niso vsi tako pametni (kandidati)... pa definiraj pametno. tvoja izjava ni pametna

pač ne glej oddaje , ne beri te teme
Nazadnje urejeno 20. nov 2005 11:18; skupaj popravljeno 1 krat
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:13
Povezava do prispevka
Ja, kaj bi pa ti naredila, če bi folk jasno pokazal, da te ne mara in bi ti nonstop najedali??

Jaz samo pravim, da vsaka mu čast, da zdrži med temi kreteni, za kaj takšnega moraš bit pa res močan karakter (ali pa mazohist). Ker jaz bi jih na njegovem mestu že zdavnaj vse skup nekam poslala, pa spakirala kufre in šla. Ker da bi mogla s takšnim folkom bit samo 14 dni skupaj, bi me po moje v Polje zapeljali
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:14
Povezava do prispevka
Meni se pa res zdi da je Andrej malo v prazno udaril, ko je rekel da stresajo jezo nanga. Mogoče se on tako počuti, samo je pa res da je to šele zdaj na vročem stolčku povedal. Sem res dobila občutek, da se mau bogega naredil. Ker je res kar je rekel Boris, da gre prej stran preden jim uspe kaj strest.
Pa to ko je rekel da bi rad da se oni malo bolj potrudijo, da bi se potem mogoče kaj bolj ujeli. Nevem no, sej malo truda sem že začutila. ČEprav je bil bolj negativno obarvan, pa mogoče so preveč v njega rinili. Mogoče bi jim pa res lahko malo več priložnosti dal. Saj s Saro sta se čisto fino ujela na tekmi, tako da ne more biti kaj preveč hudo. Je pa verjetno res, da bi se morali vsi malo nazaj držati.
Nevem, samo Andrej se mi vsake toliko časa zdi malo dvoličen.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
PaCiEnT
Objavljeno: 20. nov 2005 11:18
Povezava do prispevka
problem je v tem, ker to on od vsega zacetka dela ... zakaj je bil njegov zaveznik do zadnga vrocga stola boris???? pol pa ne vec???? tko kot je reku kema k je sel vn, da mora bit bar zgleda kulturna oddaja ne pa zabavna ... pol naj pa cerkev nardijo, andrej naj bo pa zupnik ... ce delas v baru mors tud za reklamo poskrbet ... ne pa tko kot andrej, da je pozabu na radio poklicat k mu je Sara to rekla ... no uglavnem, vidm da ste po vecini fani andreja tle gor, tko da si jst dam rdec karton v tej temi
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:21
Povezava do prispevka
Glede reklame na radiu. Vodja bara (Sara) mora vedno vedeti, kdo kaj dela v baru. Ne pa da da nalogo in potem pozabi na vse skupaj. Halo? Enako je v firmah. žalostno bi bilo, če vodja projektov ne bi vedel, kaj delajo zaposleni. Ljudi je potrebno nadzirati in se pogovarjati z njimi. Ne pa povedati in potem pozabiti na vse skupaj.
0
Nazaj na vrh
tanca
Starost: n/aPridružen: 28. maj 2005Prispevkov: 191Kraj: okolica LjubljaneStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:40
Povezava do prispevka
Jaz sem kar ne morem odločit glede Andreja. Res imam občutek, da je včasih dvoličen. Ne me narobe razumet, tudi jaz sem sama bolj mirna in ne maram ravno ljudi, ki pretirano rinejo v ospredje... samo pri Andreju me nekaj moti. Sploh pa mi je ta občutek potrdila Borisova izjava na koncu na stolčkih, ker konec koncev mu je res skos stal ob strani in ne bi rekel kaj takega, ce ne bi bilo res.
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2005 11:46
Povezava do prispevka
Jaz bom vseeno podpirala Anreja. Vem kako je, ko so ljudje neprijazni s teboj - tistikrat nisi ravno na volji, da bi se še kaj družil z njimi.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Bar
Stran 109 od 120
Pojdi na stran 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
To sezono ni ene same barve, ki bi prevladovala, ampak je na voljo celotna mavrica barv, iz katere lahko izbirate.