Irena, malo znan mi je seveda bil, samo nisem kaj dosti pozornosti polagala na to, ker sem videla čisto drugo ime. Drugače je pa moj star že 2 leti, pa je tole že malce izpopolnjena verzija....
meni kruh enostavno ne uspeva vec. Vedno je rezultat ena zbita kepa trda, kot da nebi imel casa vzhajat. probala sem tudi z trgovinskim mixom (ze pripravljene sestavine), rezultat pa je vedno isti. privh parkrat pa je bil kruh fenomenalen, zdaj pa enostavno ni vec podoben kruhu. Kaj delam narobe?? Ali mislite, da je z masino kaj narobe? :/
Najprej probaj malo kontrolirat delovanje mašine, če normalno segreje sestavine, mesi in pri hitrem programu pol ure vzhaja. Če je vse to izpolnjeno, ne vidim vzroka, da kruh ne bi uspel. Je pa pomembna tudi temperatura sestavin, če imaš vse shranjeno kje na hudo mrzlem kraju, je lahko vzrok tudi ta.
Lahko pa enkrat probaš sama zamesiti in speči kruh. Jaz sem nekaj časa kupovala Hoferjevo mešanico za kruh. Je sicer super dobra, ampak kaj, ko kruh sploh ni vzhajal. Zdaj spet pečem klasično in je kruh odličen.
mene pa zanima če si lahko v aparatu spečeš kruh samo iz polnozrnate moke....oz.katera moka je najmanj kalorična....zanima me ker pazim na kalorije...in bi rada spekla zeloo nizko kaloričen kruh...hvala za odgovore
Tale aparat za peko kruha imamo že nakej časa doma pa ga niti več ne uporabljamo. Razen za kakšen kruh z raznimi dodatki (čebula, bučke...) je nadvse priročen.
Sarah, škoda, aparat se isplača le, če res redno v njem pečeš, meni je žal edino to, ker sem cincala in ga nisem kupila prej. Od kar ga imam, imam stalne domače odjemalce in ga pečem vsaj 1x tedensko. 2 uri, pa po celi hiši diši po domačem, pravkar pečenem kruhku...
Sploh ni razloga, da ga ne bi uporabljala tudi za ostale vrste kruha, ali pa samo za izdelavo testa za potice (če jih delate), žemljice, rezance, pa še kaj bi se našlo.