Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Aparat za peko kruha (kruhomat)

Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14
andreya
Starost: -14Pridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 3715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. feb 2006 12:07
Povezava do prispevka
Ojoj, ne me hecat, Clatronic-a imam pa jest:
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 12:37
Povezava do prispevka
Andreya, pa ti ni bil nič znan na sliki...
0
Nazaj na vrh
andreya
Starost: -14Pridružen: 28. mar 2004Prispevkov: 3715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. feb 2006 13:59
Povezava do prispevka
Irena, malo znan mi je seveda bil, samo nisem kaj dosti pozornosti polagala na to, ker sem videla čisto drugo ime. Drugače je pa moj star že 2 leti, pa je tole že malce izpopolnjena verzija....
0
Nazaj na vrh
mRwY
Starost: 40Pridružen: 12. dec 2005Prispevkov: 110Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2006 10:32
Povezava do prispevka
rabim malo vase pomoci Smile

meni kruh enostavno ne uspeva vec. Vedno je rezultat ena zbita kepa trda, kot da nebi imel casa vzhajat. probala sem tudi z trgovinskim mixom (ze pripravljene sestavine), rezultat pa je vedno isti. privh parkrat pa je bil kruh fenomenalen, zdaj pa enostavno ni vec podoben kruhu. Kaj delam narobe?? Ali mislite, da je z masino kaj narobe? :/
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2006 12:40
Povezava do prispevka
Najprej probaj malo kontrolirat delovanje mašine, če normalno segreje sestavine, mesi in pri hitrem programu pol ure vzhaja. Če je vse to izpolnjeno, ne vidim vzroka, da kruh ne bi uspel. Je pa pomembna tudi temperatura sestavin, če imaš vse shranjeno kje na hudo mrzlem kraju, je lahko vzrok tudi ta.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2006 12:50
Povezava do prispevka
Lahko pa enkrat probaš sama zamesiti in speči kruh.
Jaz sem nekaj časa kupovala Hoferjevo mešanico za kruh. Je sicer super dobra, ampak kaj, ko kruh sploh ni vzhajal. Zdaj spet pečem klasično in je kruh odličen.
0
Nazaj na vrh
inca
Starost: n/aPridružen: 11. jul 2004Prispevkov: 5593Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. mar 2006 13:47
Povezava do prispevka
Mi tudi uporabljamo Hoferjeve že pripravljene mešanice za peko kruha, in so super!
0
Nazaj na vrh
melitek
Starost: 33Pridružen: 23. avg 2006Prispevkov: 123Kraj: dolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2006 20:49
Povezava do prispevka
mene pa zanima če si lahko v aparatu spečeš kruh samo iz polnozrnate moke....oz.katera moka je najmanj kalorična....zanima me ker pazim na kalorije...in bi rada spekla zeloo nizko kaloričen kruh...hvala za odgovore
uzivai!!!!
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2006 22:27
Povezava do prispevka
Malo poglej na to temo:
0
Nazaj na vrh
kitty13
Starost: n/aPridružen: 18. maj 2006Prispevkov: 530Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. avg 2006 23:01
Povezava do prispevka
Samo iz polnozrnate moke ne gre, moraš dodati še belo.
Če ljubezen nosiš nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 42Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 27. avg 2006 7:59
Povezava do prispevka
Tudi samo iz polnozrnate gre. Ampak je trd.
0
Nazaj na vrh
melitek
Starost: 33Pridružen: 23. avg 2006Prispevkov: 123Kraj: dolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 27. avg 2006 11:14
Povezava do prispevka
sem ga že spekla....samo iz polnozrnate moke,res je malo trd...samo je bolj zdrav
uzivai!!!!
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 12Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. avg 2006 14:16
Povezava do prispevka
Tale aparat za peko kruha imamo že nakej časa doma pa ga niti več ne uporabljamo. Razen za kakšen kruh z raznimi dodatki (čebula, bučke...) je nadvse priročen.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 20Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. avg 2006 14:34
Povezava do prispevka
Sarah, škoda, aparat se isplača le, če res redno v njem pečeš, meni je žal edino to, ker sem cincala in ga nisem kupila prej. Od kar ga imam, imam stalne domače odjemalce in ga pečem vsaj 1x tedensko. 2 uri, pa po celi hiši diši po domačem, pravkar pečenem kruhku...
Sploh ni razloga, da ga ne bi uporabljala tudi za ostale vrste kruha, ali pa samo za izdelavo testa za potice (če jih delate), žemljice, rezance, pa še kaj bi se našlo.
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 12Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. avg 2006 14:41
Povezava do prispevka
Potice tudi pečem. Potem se verjetno uporabi samo za pripravo testa. Kako pa žemljice narediš?
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Aparat za peko kruha (kruhomat)
Stran 9 od 16
Pojdi na stran 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo