Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5-minutni trik, s katerim si zvišate energijo

2. nov 2017 13:09
0

Oglasno sporočilo

Na primer, svetloba vibrira na zelo visoki frekvenci, medtem ko kamnina vibrira z nižjo frekvenco, vendar pa frekvenca kljub temu je, čeprav se zdi, da je ni.

PREBERITE TUDI: B vitamini za boljše počutje in dobro zdravje

Tudi človeška bitja vibrirajo na različnih frekvencah. Naše misli in občutki lahko določijo frekvenco, na kateri vibriramo, in naše vibracije grejo v svet in nas privlači energija, ki se giblje na podobni frekvenci. To je eden od načinov, kako ustvarjamo lastno resničnost, zato lahko z dvigovanjem naših vibracij povzročimo pozitiven premik v našem življenju.
Veseli in živahni ljudje vibrirajo na visokih frekvencah, medtem ko so negativni ljudje na zelo nizkih frekvencah. Če znate ločiti ti 2 vrsti ljudi, potem boste znali tudi sebe postaviti na pravilno mesto. Ste izjemno energični ali ste izjemno duhamorni? Ste nekje vmes? Preko teh vprašanj lahko spoznate, kje ste in kaj ne želite postati. Če ne želite imeti negativnih energij in nizkih vibracij, potem se takim ljudem izogibajte oziroma se naučite z njimi ravnati.

Tako lahko povišate svojo frekvenco

Obstaja veliko načinov, kako povečati svoje vibracije, (od bolj, do manj enostavnih); od dela z afirmacijami do vizualizacije svojih duhovnih vodnikov med meditacijo. Najpreprostejši je naslednji. Kadar se počutite potrte, brez energije in čutite, da se želite počutiti bolje, storite to:

Vzemite si pet minut, v katerih si predstavljajte stvari, ki vas veselijo. Naj bo to ljubljena oseba, lep dogodek ali čudoviti spomini. Spoznajte, kaj vas veseli in kaj v vas prižge lučko toplote in sreče. Teh 5 minut si opisujte te občutke, se z njimi poenotite in se sprostite. Ko bo teh 5 minut mimo, boste opazili, da se počutite bolje in tudi vaša energija in frekvenca sta višji. Ko boste enkrat začutili te učinke, boste to želeli početi večkrat (in sčasoma boste doživeli stalno višjo frekvenco).
 

PREBERITE TUDI: 6 jutranjih rutin za boljše počutje in več energije

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Predstavljamo vam top 5 trendov, ki bodo letošnjo zimo in v letu 2020 največji hit.