Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Energično dinamičen vikend v Medvodah
Sponzoriran članek

24. jan 2019 21:30
0

9. in 10. marca bo v Športni dvorani Medvode potekala ena največjih fitnes konvencij v Evropi – četrta izvedba EUROFIT® FESTA. Strokovnjaki iz 19 držav bodo vodili raznovrsten program vodenih vadb, delavnic in predavanj. Več kot 1500 udeležencem bodo ponudili nova znanja s področja fitnesa, velnesa, funkcionalne vadbe, plesa, stepa, aerobike, pilatesa in joge.


Med drugim bodo navduševali Anastasia Alexandridi (Grčija), Michael King (Velika Britanija), Aleksandar Miketa (Hrvaška), Keith Coleman (Irska), Urška Bukovnik (Slovenija), Maria Sollon (Združene države Amerike), Amy Wang (Tajvan), Teddy Otieno (Kenija) in mnogi drugi.

»Fitnes industrija je ena najhitreje rastočih panog v modernem svetu, kar niti ne preseneča. Ljudje se vsakodnevno srečujejo s strahom pred neuspehom, stresom in posledično obremenitvam, ki jim na dolgi rok niso kos. Način življenja in predvsem dela jih sili k neuravnoteženi prehrani, pomanjkanju počitka in gibanja. Ujeti v rutino vsakdanjika, menijo, da je drugačen ritem življenja iluzija,« pravi Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in organizator EUROFIT® FEST-a. 

»Marsikdo s pomočjo fitnesa oziroma organizirane vadbe uspe stopiti iz okvirjev destruktivnega ritma vsakdanjika. Verjamem, da se takrat iluzija pretvori v magijo. Magičen je namreč občutek uravnoteženega načina življenja, dobrega počutja, spočitosti in naspanosti ter uresničenih ambicij. Magično bo na letošnjem EUROFIT® FEST-u, ker letos pričakujemo še več za nove podvige pripravljenih posameznikov,« dodaja Geršak.

Del dogodka so tudi tri tekmovanja, na katerih se lahko udeleženci preizkusijo individualno ali skupinsko. V tekmovanju Newcomer Contest se bodo pomerili inštruktorji, vaditelji in trenerji, ki se želijo predstaviti množici in potegovati za naziv 'Najboljši inštruktor leta'. Plesne skupine bodo tekmovale v Show Group Performancu, v finalu tekmovanja BODIFIT® Atlet pa bodo tekmovalci v sedmih sklopih vaj preverili svoje zmogljivosti, pridobljene na treningih. 

EUROFIT® FEST ima tudi dobrodelno noto, s projektom 'Ustvarimo trenutek gibanja' se zbirajo finančna sredstva za gibalno ovirane.


Cenejše vstopnice, po ceni od 39,90 € naprej, so na voljo do konca januarja.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  • numi 24. mar 2020 17:53
   top
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pozabite na ovohavanje prelepih vrtnic – kaj ko bi njih koristi izkoristile kar v vsakodnevni lepotni rutini?