Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Energično dinamičen vikend v Medvodah
Sponzoriran članek

24. jan 2019 21:30
0

9. in 10. marca bo v Športni dvorani Medvode potekala ena največjih fitnes konvencij v Evropi – četrta izvedba EUROFIT® FESTA. Strokovnjaki iz 19 držav bodo vodili raznovrsten program vodenih vadb, delavnic in predavanj. Več kot 1500 udeležencem bodo ponudili nova znanja s področja fitnesa, velnesa, funkcionalne vadbe, plesa, stepa, aerobike, pilatesa in joge.


Med drugim bodo navduševali Anastasia Alexandridi (Grčija), Michael King (Velika Britanija), Aleksandar Miketa (Hrvaška), Keith Coleman (Irska), Urška Bukovnik (Slovenija), Maria Sollon (Združene države Amerike), Amy Wang (Tajvan), Teddy Otieno (Kenija) in mnogi drugi.

»Fitnes industrija je ena najhitreje rastočih panog v modernem svetu, kar niti ne preseneča. Ljudje se vsakodnevno srečujejo s strahom pred neuspehom, stresom in posledično obremenitvam, ki jim na dolgi rok niso kos. Način življenja in predvsem dela jih sili k neuravnoteženi prehrani, pomanjkanju počitka in gibanja. Ujeti v rutino vsakdanjika, menijo, da je drugačen ritem življenja iluzija,« pravi Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in organizator EUROFIT® FEST-a. 

»Marsikdo s pomočjo fitnesa oziroma organizirane vadbe uspe stopiti iz okvirjev destruktivnega ritma vsakdanjika. Verjamem, da se takrat iluzija pretvori v magijo. Magičen je namreč občutek uravnoteženega načina življenja, dobrega počutja, spočitosti in naspanosti ter uresničenih ambicij. Magično bo na letošnjem EUROFIT® FEST-u, ker letos pričakujemo še več za nove podvige pripravljenih posameznikov,« dodaja Geršak.

Del dogodka so tudi tri tekmovanja, na katerih se lahko udeleženci preizkusijo individualno ali skupinsko. V tekmovanju Newcomer Contest se bodo pomerili inštruktorji, vaditelji in trenerji, ki se želijo predstaviti množici in potegovati za naziv 'Najboljši inštruktor leta'. Plesne skupine bodo tekmovale v Show Group Performancu, v finalu tekmovanja BODIFIT® Atlet pa bodo tekmovalci v sedmih sklopih vaj preverili svoje zmogljivosti, pridobljene na treningih. 

EUROFIT® FEST ima tudi dobrodelno noto, s projektom 'Ustvarimo trenutek gibanja' se zbirajo finančna sredstva za gibalno ovirane.


Cenejše vstopnice, po ceni od 39,90 € naprej, so na voljo do konca januarja.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 23 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.