Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ekskluzivno: Specialisti z napotnico brez čakalne dobe s povračilom stroškov zdravljenja od ZZZS

9. jun 2020 9:31 M.B.
0

Oglasno sporočilo

Naročite se na Inštitutu za varstvo pacientov in v zdravstveni poslovalnici HAPPYMED, kjer dobite termin takoj pri vrhunskih specialistih na Hrvaškem. Strošek zdravljenja pa vam povrne Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju ZZZS).

''Po epidemiji znova naročamo paciente na zdravljenje v tujini. Pacientu uredimo vrhunskega izvajalca na Hrvaškem in obenem postopek pred ZZZS-jem za odobritev in povračilo stroškov zdravljenja,'' je povedala Natalija Sakelšek, direktorica Inštituta za varstvo pacientov in referenčna strokovnjakinja za načrtovano zdravljenje v tujini.

Brez čakalne dobe in s povračilom stroškov zdravljenja so vam na voljo: 

Specialistično zobozdravstvo

Takojšen sprejem je na endodontsko zdravljenje zoba. Endodontija se pri pacientu opravi z najnovejšim Carl Zeiss mikroskopom, endodont pa zob ozdravi v enem obisku. Brez čakalne dobe je tudi pregled in zdravljenje parodontoze.

Otroke, ki potrebujejo zobni aparat, sprejme ortodont takoj. Za ortodontsko zdravljenje smo izbrali le najboljše zagrebške in istrske ortodonte, med njimi je tudi stalni sodni izvedenec za stomatologijo, zato je obravnava primerna tudi za paciente, ki potrebujejo drugo mnenje za oceno istega stanja ali predlagano ortodontsko terapijo.

Brez čakalne dobe so na voljo tudi oralna kirurgija, specialistična zobna protetika in zobni vsadki.

Nevrokirurgija, ortopedija

 

Operacija hrbtenice, ortopedske operacije, artroskopije, operacija nožnega palca (hallux valgus) in ortopedski ali nevrokirurški pregled se pri pacientu opravijo brez čakalne dobe. Nevrokirurške in ortopedske operacije so izvajane z minimalno invazivno kirurgijo, opravijo jih vrhunski specialisti nevrokirurgi in ortopedski kirurgi.

Krčne žile, korekcija vek in operacija nosu

Pacientom je na voljo operacija krčnih žil z najnovejšo lasersko tehnologijo v Zagrebu. Z napotnico je brez čakalne dobe korekcija zgornjih vek ali blefaroplastika in operacija nosu ali rinoplastika v otorinolaringologiji.

Najnovejša kemoterapija za raka prostate

Na Inštitutu za varstvo pacientov nudimo pacientom najnovejše metode zdravljenja, ki v Sloveniji niso na voljo. Med njimi je kemoterapija za raka prostate, ki jo izvajajo v onkološki ustanovi na Dunaju.

Povračilo stroškov zdravljenja

Pred ureditvijo termina pri specialistu na Hrvaškem, opravimo pacientu formalen postopek za zdravljenje v tujini ali t.im. odnose z ZZZS. Ti zajemajo odobritev in povračilo stroškov zdravljenja v tujini, sestavo dokumentacije, svetovanje o napotnici in druge storitve, s katerimi pacientu zagotovimo povračilo stroškov zdravljenja v tujini, ki ga najprej pri izvajalcu na Hrvaškem plača.

Vodilne reference Inštituta za varstvo pacientov

Inštitut za varstvo pacientov je edini in vodilni zasebni izvajalec za načrtovano zdravljenje v tujini. Obenem pa sinonim za maksimalna povračila stroškov zdravljenja v tujini in mrežo vodilnih izvajalcev, s katerimi uresničujemo pravočasno ozdravitev bolezni pri pacientih.

Naročanje

Naročite se z napotnico brez čakalne dobe na zdravljenje v tujini s povračilom stroškov zdravljenja! Od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure na 031 896 220, 041 980 950 in info@ivp.si, info@happymed.si. Uradne spletne strani www.ivp.si in www.happymed.si.

 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • Tjaška je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 1 dnevom
    Čestitke PLANET LEPOTE Smile še leto do polnoletnosti Wink
    Všeč mi je barvitost in ličnost člankov in strani ... Pogrešam pa čase, ko še ni bilo toliko reklam da pridemo do člankov ... No pa saj vem, nekako je treba tudi zaslužiti Wink bomo ...
    0
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 2 dnevoma
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Česa vam "lamestream" mediji in indoktrinirani strokovnjaki, od katerih mediji povzemajo informacije, ne povedo?