Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Duhovni pomen hibridnega sončnega mrka v aprilu 2023

20. apr 2023 19:24
0

Strokovnjaki menijo, da lahko med pojavom energije nebesnih teles različno vplivajo na vsako znamenje zodiaka in imajo tudi skupni učinek.


 

Duhovni pomen hibridnega sončnega mrka

Ljudje iz različnih regij bodo lahko videli različne faze mrka, vendar bo lunina energija po astroloških podatkih vplivala na vsakega posameznika. Sonce predstavlja svetlobo, toploto in vitalnost, Luna pa je znana po čustvih, občutkih in intuiciji, zato lahko ob združitvi obeh energij pričakujemo dramatične spremembe v nas samih in po svetu.

Pojav naj bi ustvaril energijo novih začetkov in tudi pospešil konce, kar sproži vrsto čustev; nekateri so lahko zaradi tega navdušeni in pozitivno naravnani, drugi pa se lahko počutijo zaskrbljeni in preobremenjeni. Pričakujete lahko veliko sprememb v odnosih in karierah.

Astrologi priporočajo tišino in meditacijo

Glede na to, da so energije med hibridnim sončnim mrkom močne, vam priporočamo, da ostanete prizemljeni in se raje prepustite meditaciji, saj ne boste mogli prevzeti nadzora nad vsem. Samorefleksija vam lahko pomaga pri razmišljanju o vaši prihodnosti in korakih, ki jih lahko naredite za nove začetke. Učinki mrka niso takojšnji in jih lahko opazite v naslednjih dneh v obliki znamenj in simbolov.

Odnosi z bližnjimi in naravo so lahko koristni, če pa želite kar najbolje izkoristiti duhovnost mrka, pristopite k njemu z odprtostjo za spremembe in jih sprejmite.

Kdaj je sončni mrk aprila 2023?

Hibridni sončni mrk je najredkejši med vsemi in v 21. stoletju se jih bo zgodilo le sedem, med njimi tudi ta četrtek. Ko mrk preide iz popolnega sončnega mrka v obročasti mrk, se okoli Lune ustvari ognjeni obroč.

Ta pojav je bil nazadnje opažen leta 2013, naslednjič pa se bo zgodil šele leta 2031.

To so kritični dnevi

Mrki sicer že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, neverjetna naključja, velike nesreče in nesreče v zelo nenavadnih okoliščinah, požare, poplave, potrese, nemire, pretepe, posilstva, škandale, umore ipd., zato to ni ravno najbolj ugodno obdobje za pomembne projekte in dejavnosti. 

Čeprav večine mrkov pri nas ne moremo videti, je njihov vpliv zelo močan in gotovo boste to tudi sami opazili.

Sicer pa se jutri začne še retrogradni Merkur.

PREBERITE TUDI: Ojoj, začel se je retrogradni Merkur! Kaj to sploh pomeni?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.