Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Družba Tax-Fin-Lex je razvila pravno umetno inteligenco TFL AI

17. apr 2024 20:20
0

Oglasno sporočilo

Od danes v Sloveniji na pravna vprašanja odgovarja umetna inteligenca – to je izjemen dosežek v slovenskem prostoru – dobili smo tudi prvi pravni pogovor TFL AI Chat v slovenščini.


Zlata Tavčar, direktorica Tax Fin Lex, ki podjetje uspešno vodi že dvajset let (Foto STA)

Po novem lahko dogovore ali opis postopka, kako zaposliti ali odpustiti delavca, sestaviti pogodbo iz določenega področja, itd. zanesljivo naredi program v skladu s trenutno veljavno zakonodajo, sodno prakso in strokovnimi članki. Slovenija je namreč dobila prvo pravno umetno inteligenco TFL AI, ki jo je pri nas razvila družba Tax-Fin-Lex.

»V družbi Tax-Fin-Lex smo izredno ponosni, da smo ustvarili pravno umetno inteligenco, ki smo jo poimenovali TFL AI. Nastala je v sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki, našo strokovno ekipo ter danes najsodobnejšim in učinkovitim orodjem, ki bo v pomoč vsem, ki se vsakodnevno srečujejo s pravnimi izzivi,« je povedala direktorica podjetja Tax-Fin-Lex Zlata Tavčar, ki prav letos beleži 20-letnico delovanja ter se ponašajo tudi s portalom Tax-Fin-Lex in pokrivanjem davčnih, finančnih in pravnih področij. Gre za najsodobnejše in najučinkovitejše orodje za vse, ki se vsakodnevno srečujejo s pravnimi izzivi.

Pravna umetna inteligenca TFL AI deluje izključno na podatkih iz portala Tax-Fin-Lex. To so preverjeni in ažurni podatki z več kot milijon dokumenti iz področja zakonodaje, sodne prakse in vsebin iz strokovnih člankov. Tu je zbrana vsa veljavna in tudi razveljavljena zakonodaja, vsa sodna praksa in strokovni članki. Za vsako besedo je sledljivost, kam sodi, v kateri člen in v katero obdobje veljavnosti.

Poleg TFL AI Analiza sodb, kjer uporabnik lahko dobi najcelovitejšo analizo sodbe (njen pomemben del, utemeljitev, izvor jedra, povezane predpise) in izvleček sodbe ter kar tri različne vrste povzetkov, pa so po novem razvili tudi TFL AI Chat, prvi pravni chat v slovenščini. 

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.