Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zaradi obtožb o sodelovanju v pedofilski verigi #Pizzagate zvezdnica izbrisala preko 60.000 tvitov

15. jul 2020 12:10
0

Oglasno sporočilo

... računa izbrisala okoli 60000 tvitov, ker jo skrbi za varnost njene družine. Obtoževali naj bi jo namreč, da je vpletena v Epstein škandal, torej razvejano pedofilsko verigo za trgovino z otroki. Vodji sta bila Jeffrey Epstein in Ghislaine Maxwell.

Zapisala je, da ne prenese oseb, ki njene tvite izrabljajo kot dokaz, da je povezana z njegovo tesno soedlavko Ghislaine Maxwell. Nadaljevala je: "Skrbi me za mojo družino. Leta 2013 sem nekaj komentirala o oddaji 'Toddlers & Tiaras' in potem nekdo misli, da si nekakšen vpleteni."

V drugem tvitu je povedala "Ljudje še vedno izgubljajo čas in verjamejo, kot vidim. Ti ljudje so tako bolni (in dejansko neumni), ampak najbolj bolni. Ampak najbolj neumni. Ne mislim se več ukvarjati s tem."  Teigen je nadalje na Twitter zapisala "V redu. Nekaj sem debatirala v zvezi s tem, ampak zdajle pa sem precej pretresena. Dejstvo, da obstajajo ljudje, ki sploh … pomislijo kaj takega … je res strašljivo."

Leta 2018 sta Teigen in njen mož John Legend zagrozila s tožbo proti nekemu posamezniku, ki ju je obtožil, da sta svojo hči Luno vključila v trgovino z otroki. Časnik Los Angeles Times je v članku razložil "samooklicana novinarka Liz Crokin je obtožila Teigen in Legenda v seriji tvitov, ki jih je potem večino izbrisala, da sta vpletena v trgovino z otroki v Washingtonu, ki so jih potem izrabljali pedofili, poznano kot 'Pizzagate." 

Mnogi so začeli sumiti, da je vpletena v Epstein in Maxwell škandal, ko se je njeno ime znašlo na seznamu zvezdnikov, ki so na Epsteinov otok leteli z zasebnim letalom. Med njimi je bil tudi Tom Hanks in mnogi drugi, ki naj bi leteli na zloglasni zasebni karibski otok.

Tako je 8. julija eden izmed komentatorjev na Twittru komentiral zapis Chrissy Teigen: "Si na seznamu letečih. #GislaineMaxwell #EpsteinOtok," kar je zvezdnico spodbudilo, da je odgovorila: "če se želimo igrati s tvojo lažjo zgolj za zabavo, upam, da razumeš, da če bi jaz bila na tem letu, bi bila žrtev."

Crokin, ki je potem izbrisala veliko tvitov s temi obtožbami, je The L.A. Times povedala "Nikoli nisem obtožila Johna in Chrissy, da trgujeta s svojo hčerjo. To je navadna laž in moja Twitter zgodovina to potrjuje."

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Trendi se spreminjajo in medtem, ko smo pred nekaj leti nosile izjemno vpadljive, t. i. 'statement' ogrlice, so sledile ...