Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Cheryl Tiegs prisiljena v opravičilo, ker si je drznila reči bobu bob

1. mar 2016 8:15
2

Oglasno sporočilo

... Cheryl Tiegs povedala svoje mnenje, da je konfekcijska številka 46 / 48, kolikor jo nosi mlada Ashley Graham, nezdrava. Seveda pa ni trajalo dolgo, preden so jo zgroženi – in krepko preobilni, saj ima le še dobrih 30 odstotkov Američanov normalno telesno težo – prisilili v opravičilo.


Ashley Graham pri poziranju

"Moje iskreno opravičilo vsem, ki sem jih prizadela. Želim si le, da bi bili vsi zdravi in srečni. Da razjasnimo telesno težo ali si anoreksičen, bulimičen ali pa predebel – vse to je povezano z zdravstvenimi problemi. Želim, da bi bili vsi zdravi in srečni kot je le možno," je v petek napisala na Twitter čeprav ni v svoji izjavi, ki si jo lahko preberete tukaj, povedala ničesar drugega kot svoje mnenje in nekaj objektivnih dejstev; torej da prekomerna telesna teža ni zdrava.


Ashley Graham na modni pisti

2

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Jeta

   • 3. mar 2016 17:46

    Ana25, točno to!!!

   0
   • ana25

   • 3. mar 2016 8:32

    Že od začetka objave te novice me srbi jezik. Itak bi šla gladko mimo mene, če je ne bi PL večkrat izpostavil tukaj in na Facebooku, ker te stvari (spletne strani) ne pritegnejo moje pozornosti. Vendar ne morem biti tiho. VSAKO telo je častno in vredno vsega spoštovanja in ljubezni. ČLOVEK ni samo telo! Naj bo bolno, zdravo, debelo, suho, fit, ne-fit. Danes vlada kapitalistično individualistična logika, da je posameznik odgovoren in hkrati kriv za vse, kar se mu dogaja in zgodi: izgorelost, bolezen, debelost, zdravje, slabe odnose, težavne otroke, nivo izobrazbe, brezposelnost ali družbeni uspeh... - čisto vse. Ponotranjenje te logike ima ogromne posledice na posameznika in na družbo kot celoto. Smili se mi, kdor ni sposoben videti velike slike in živeti preko in mimo tega, ter uresničevati samega sebe v najboljšem, kar lahko ponudi svojim in svetu. Deljenje takšnih novic je zame neprimerno in ne spodbuja današnje ženske na noben način, temveč je samo še ena klofuta zanjo več.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.