Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

brunette2die4

  • brunette2die4 je napisal/a na forum v temo Paula's Choice II. del.

   5. jun 2017 22:20

   Tanja ja povsem razumem tisto, sem že skozi preletela in vem da je na koncu moja odločitev. Si pa takrat na začetku rekla, da se ti tisti BHA izdelek ne zdi najbolj ustrezen in me zanima kaj (mislim konkreten izdelek) bi pa potem priporočala namesto tega. 

   Hvala

   306
  • brunette2die4 je napisal/a na forum v temo Paula's Choice II. del.

   5. jun 2017 9:24

   Hja to sem mislila @snowy Smile Se opravičujem Smile zelo malo poznam razne zadeve, ki se jih lahko dobi pri zdravniku in pol govorim bedarije :). Dolga leta sem uporabljala pač kozmetiko ki mi je bila relativno všeč in se niti nisem kaj preveč ukvarjala z drugimi zadevami. Načeloma tud sestavin bistveno ne pogledam dokler se ne izkaže da nekaj ni ok. No zdaj sem se obrnila pa sem, ko imam težavo in sama ne znam ocenit kaj je ok in kaj ne. Smile

    
   306
  • brunette2die4 je napisal/a na forum v temo Paula's Choice II. del.

   4. jun 2017 8:47
   Tanja je napisal/a

   Darja, malo sem pozna, spregledala. Torej izbrani oz. 'določeni' izdelki so ok, le meni je gel tekstura BHA luščilca (salicilna kislina) najmanj ustrezala. Najboljši mi je losjon ali vsaj tekočina.

   Pa nočne kreme ne potrebuješ, ker itak naneseš luščilec (BHA - salicilna). Več o kislinah, torej BHA, si peberi tukaj in tukaj.smiley

   Poskusi, pa boš videla, kar se tiče kakovosti, pa te nima kaj skrbeti.

   Pa predlagam, da greš še k svoji zdravnici po recept za Belakne (retinoid, ki deluje proti nečistočam, zmanjšuje mastenje kože in blago zavira staranje).

    

   Od mojega prejšnjega odgovora je objavilo samo prvi stavek (spletna stran ni ravno prilagojena za mobilce samo povem :)) tako da pišem še enkrat.

   Torej po tablete ne bi šla Smile Se mi zdi, da jih tako pojem preveč, poleg tega pa menim da tako hudo spet ni da bi jedla tablete še za to Smile

   Glede BHA izdelka - katerega pa bi potem priporočala namesto tega? Ali je BHA izdelek res tako pomemben za nego kože? Nisem še uporabljala tovrstnih izdelkov in tega res ne poznam. Ali bo res dovolj brez nočne kreme? Dejansko sem tako navajena trenutno na njo, da sploh ne vem če bo šlo brez Smile Brez neke vlažilne kreme mi namreč kožo kar vleče, čeprav po drugi strani pa trenutna krema, ki jo imam gre v čisto drugo skrajnost in po njeni uporabi koža sicer več ne "vleče" ampak je tako mastna in ponavadi se zbudim zjutraj še s kakim mozoljem. 

    

   Hvala za nasvete Smile

   306
  • brunette2die4 je napisal/a na forum v temo Paula's Choice II. del.

   30. maj 2017 18:38

   Pozdravljene,

   nekaj mesecev nazaj sem menjala svojo nočno in dnevno kremo, ker se mi je pač zazdelo da bi bilo potrebno menjati (vsekakor sem naredila napako, saj imam od takrat naprej več mozoljev, moja koža po obrazu vsekakor ni gladka). Takrat sem poizkusila številne testerčke in na koncu izbrala tisto kjer se je moja lkoža najbolje počutila (čeprav po treh dneh težko oceniš če ti krema ustreza, na dolgi rok se je pač pokazalo da mi ne). 

   Torej krem mi sedaj zmanjkuje in si moram urediti kožo. S tem namenom sem izpolnila vprašalnik na spletni strani superskin.si, kjer prodajajo Paula's choice izdelke (kolikor sem uspela prebrati po forumih je ta kozmetika kar kvalitetna). Konkretno sem na mail kasneje dobila to rutino:

    
    
   Moja koža je mešana, predvsem poleti se bolj svetim, ker se malenkost bolj masti. Občasno (ali trenutno bolj pogosto) se mi pojavljajo kakšni mozoljčki. Črnih in belih pikic imam po obrazu kar nekaj, pore so razširjene. 
    
   Gospa, ki je sestavila to rutino (predvidevam) je še posebej izpostavila BHA izdelek, ki bi naj bil zelo pomemben. Takega izdelka še nisem uporabljala in me zanima kaj menite ve? Trenutno sem si sicer naročila vzorčke dnevne in nočne kreme, da vidim če mi ustreza. Tonika ne nameravam kupiti, prav tako ne gela za čiščenje (imam drugega in ga ne nameravam kar vreči stran). Če bi mi ustrezala bi kupila nočno in dnevno kremo ter morda BHA izdelek. Vsekakor pa me najprej zanima še vaše mnenje o teh izdelkih, saj ta kozmetika ni ravno poceni in nočem vreči denarja stran. Kako pa se kaj ti izdelki porabljajo? Pakiranje namreč ni ravno presežek. 
    
   lp, Darja
   306
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Sannnja5 pred 4 dnevi
  schauma šampon
 • Dow* pred 6 dnevi
  žal ukinjen
 • Dow* pred 6 dnevi
  dober
 • Dow* pred 6 dnevi
  žal ukinjena
 • Dow* pred 6 dnevi
  stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Januarska polna luna vzhaja v ognjenem in dramatičnem znamenju leva. Ta lunacija doseže ...