Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Britney Spears objavila besedila, ki jih je leta 2019 poslala mami iz psihiatrične ustanove

25. nov 2023 17:26
0

Popzvezdnica je objavila – in takoj izbrisala – posnetke zaslona besedilnih sporočil, ki jih je poslala svoji mami, prijateljici in odvetniku, potem ko so jo leta 2019 prisilno zaprli v psihiatrično ustanovo.

"Z dokazi je malo drugače," je 40-letna Spears zgodaj v ponedeljek zapisala na Instagramu.

V prvem posnetku zaslona je pevka skupine "Toxic" svoji mami Lynne Spears napisala: "Rekel je, da hoče UP seraquil, jaz pa kot whoaaaaaaa horsey go f-k yourslwf."

"Mislila sem, da je seraquil sredstvo za spanje, vendar je namenjen za bipolarno motnjo in je VELIKO močnejši od litija."

Ni jasno, ali je Britney mislila na zdravnika ali na svojega očeta Jamieja Spearsa, ki je kot skrbnik nadzoroval njeno zdravstveno oskrbo.

Seroquel, znan tudi kot quetiapin, je antipsihotično zdravilo, ki zdravi motnje razpoloženja, vključno s shizofrenijo in bipolarno motnjo.

"Dobesedno čutim, da mi je vse zdravilo bolno v želodcu," je Britney nadaljevala v besedilu, ki ga je poslala Lynne. "Počutim se, kot da me želi ubiti. Prisegam bogu, da se mi zdi."

Dobitnica grammyja je v podpisu na Instagramu zatrdila, da od 67-letne Lynne takrat ni dobila "nobenega odgovora", vendar se ji je mama oglasila, ko se je izpisala iz ustanove.

"Njene besede so bile: 'Morala bi mi dovoliti, da te obiščem in te objamem,'" je zapisala Britney.

Na drugem posnetku je zvezdnica prosila svojo prijateljico iz otroštva, Jansen Fitzgerald, naj ji pomaga najti novega svetovalca.

Ko se je leta 2008 začelo Britneyjino skrbništvo, je losangeleški sodnik imenoval odvetnika, ki jo je zastopal. Pravico do najema lastnega odvetnika je dobila šele leta 2021.

"Potrebujem številko Johna Bellsa, prosim. Ko boš lahko," je Britney leta 2019 pisala Fitzgerald, s čimer je očitno mislila na guvernerja Louisiane Johna Bella Edwardsa, ki je odvetnik in katerega žena Donna Edwards prijateljuje z Lynne.

Britney je nato prijatelja vprašala o litiju, zdravilu za stabilizacijo razpoloženja, za katerega je leta 2021 pričala, da se je zaradi njega počutila "pijana", potem ko naj bi ji ekipa brez njenega soglasja spremenila zdravila.

"Občutek imam, da boš rekla, da bom v redu, vendar to še vedno nima smisla," je Britney napisala Fitzgeraldovi in v podpisu na Instagramu zatrdila, da se ji tudi ona "nikoli ni oglasila".

Vendar je Fitzgeraldova v svojih Instagram zgodbah v ponedeljek vztrajala, da se je "odzvala". Špekulirala je, da je bilo "nekaj ... sporočil izbrisanih" z Britneyjinega telefona, ki naj bi ga 70-letni oče Jamie med skrbništvom ves čas spremljal.

"Ko je zapustila ustanovo, je bila moja telefonska številka zanjo blokirana in nikoli več nisva govorili!" je dodala Fitzgerald. "Poskušala sem jo dobiti prek vseh možnih kanalov, a mi ni uspelo."

Lynne je Fitzgeraldov odgovor ponovno objavila na svojem Instagramu in zapisala, da ima tudi ona "vse 'cele pogovore'!"

V zadnjem posnetku zaslona iz besedilnih sporočil iz leta 2019 je Britney svojemu odvetniku, ki ga je imenovalo sodišče, Samuelu D. Inghamu III, sporočila, da želi v svojem življenju po odpustu iz ustanove narediti nekaj sprememb.

"Želim se pogovoriti o tem, da bi šla na sodišče, ko bo to končano, in dobiti svoje zdravstvene pravice," je zapisala in dodala, da želi, da se njeno skrbništvo konča.

"Ko bo tega programa konec, sploh ne želim delati ... želim živeti zase in imeti pustolovsko življenje," je Britney sporočila Inghamu, ki je leta 2021 odstopil, s čimer je odprl pot nekdanjemu zveznemu tožilcu Mathewu Rosengartu, da se pridruži primeru.

V okviru projekta "Oops! ... I Did It Again" je pevka svoj napis na Instagramu zaključila z besedilom, ki naj bi ji ga približno ob istem času poslala njena sestra Jamie Lynn Spears, čeprav posnetka zaslona tega sporočila ni priložila.

"'Ne bodo te izpustili, zakaj se torej boriš,'" naj bi zapisala 31-letna Jamie Lynn.

PREBERITE TUDI: Voditelj ki je intervjuval Britney Spears: “Grozljivo, bila je ujetnica!”

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.