Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Slavni igralec v svoji novi vlogi povsem neprepoznaven

1. jun 2022 9:15
0

Oglasno sporočilo

Popolna preobrazba Bradleya Cooperja, ki je kot legendarni skladatelj Leonard Bernstein, ki ga je zaigral v filmu Maestro, povsem neprepoznaven.

47-letni igralec je film tudi so-napisal in režiral, v njem pa si bodo oboževalci lahko ogledali Cooperjeve upodobitve različnih obdobij v življenju slavnega dirigenta. Na enem posnetku se s soigralko Carey Mulligan, ki igra Bernsteinovo ženo Felicio Montealegre, smehljata v gledališču; na drugem pa Bernstein med snemanjem enega od svojih filmov kadrira posnetek.

Maestro je prvi film po remaku filma Zvezda je rojena iz leta 2018, pri katerem je Cooper sodeloval kot scenarist in režiser, igralec pa je januarja razkril, da so bile njegove dolgoletne sanje stopiti v čevlje skladatelja.

"Že kot otrok sem si želel postati dirigent. Bil sem obseden s tem, pri osmih letih sem Božička prosil za dirigentsko palico," je Cooper povedal januarja. "Poslušanje glasbe, zaljubljenost vanjo in možnost, da zares poznam vsak trenutek skladbe ... Lahko bi jo izvajal, kot da o njej vem vse, ne da bi seveda znal govoriti jezik."

Čeprav naj bi film sprva vodil Stephen Spielberg, je projekt na koncu prevzel nominiranec za oskarja. "Imel je idejo o biografskem filmu in se je z mano pogovarjal o morebitni vlogi v njem. ... Jaz pa sem mu rekel: 'Poslušaj, vse, kar želim početi, je pisati in režirati filme. Vedno se mi je zdelo, da bi lahko igral dirigenta, ampak ali lahko raziščem snov in vidim, ali jo lahko napišem in zrežiram? Bi mi to dovolili?" se je spominjal.

Cooper je nadaljeval: "Mislim, da je vedel, da še nekaj časa ne bo posnel tega filma. Bil je tako prijazen, da mi ga je prepustil, in to sem počel zadnja štiri leta in pol, snemati pa smo začeli maja."

PREBERITE TUDI: Zvezdnica, ki je po vseh pomlajevalnih posegih skoraj neprepoznavna, z novo tetovažo

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...