Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica, ki je po vseh pomlajevalnih posegih skoraj neprepoznavna, z novo tetovažo

5. apr 2022 13:28
0

Oglasno sporočilo

Madonna, ki zadnje čase buri duhove predvsem s svojim spremenjenim, zabuhlim videzom, ki je posledica poskusov ohranjanja večne mladosti, je na svojem Instagramu objavila, da si je naredila še eno tetovažo kot poklon pokojni mami: "Krvava za mojo mamo."

Madonna ima tudi tetovažo začetnic svojih šestih otrok, hebrejsko besedo, vzorec iz kabale in znak "X" v čast svojemu zadnjemu albumu.

63-letna glasbena ikona je v ponedeljek na svojem Instagramu objavila videoposnetek in fotografije delanja tetovaže. Na tetovaži piše "Maman" – francoska beseda za mater – in je v čast Madonnine pokojne mame in soimenjakinje Madonne Louise Fortin, ki je umrla leta 1963, ko je bila pevka stara komaj pet let.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

V videoposnetku, ki ga je delila na Instagramu, je slišati Madonnino izjavo: "To delam za svojo mamo."

Medtem ko igra skladba "Family Affair" skupine Sly and the Family Stone, se vidi, kako tetovator v brooklynskem salonu Lovers & Killers dela na Madonninem desnem zapestju in dodaja besedo tik pod njen tatu "X", ki je v čast njenemu albumu Madame X iz leta 2019.

Pozneje v posnetku je slišati, kako pevka pravi: "Kajti ko rodiš, kaj narediš? Krvaviš."

"Vse je povezano," nadaljuje. Sinu Davidu Bandi, ki pride preverit njen napredek, tudi pove: "Ne morem napisati maminega imena, ker je enako mojemu. Izgledalo bi, kot da sem si na roko dala svoje prekleto ime!"

"Res, res," odgovori šestnajstletni David.

Ko je tetovaža končana, Madonna v kamero pove: "Moja mama je krvavela zame, zato tudi jaz krvavim zanjo. To je družinska zadeva."

Enako misel je ponovila tudi v podnapisu ob svoji video objavi, ko je zapisala: "Zdaj sem na vrsti jaz, da krvavim za svojo mamo."

Smrt pevkine matere je služila kot navdih pri mnogih njenih delih skozi glasbeno kariero, od pesmi "Promise to Try" z uspešnice Like a Prayer iz leta 1989 in "Mer Girl" z albuma Ray of Light iz leta 1998 do pesmi "Mother and Father" s plošče American Life iz leta 2003. Večkrat ga je omenila kot formativno izkušnjo v svoji mladosti, tudi v dokumentarnem filmu Truth or Dare iz leta 1991.

Madonna je v ponedeljek v svojih zgodbah na Instagramu delila še več fotografij nove tetovaže, skupaj s fotografijami svojega drugega nedavnega tatuja – geometrijskega vzorca "drevesa življenja", ki je priljubljen v kabalistični tradiciji, ki ji sledi.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Postenje je ena najbolj zdravih stvari, ki jih lahko naredimo zase.