Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

BODIFIT LICENCA - Tečaj BODIFIT inštruktor
Sponzoriran članek

Postanite del največje FIT družine v Sloveniji!

21. avg 2017 12:39
0

Postanite del največje FIT družine v Sloveniji! Skupaj rastemo in se razvijamo ter postavljamo nove mejnike tudi onkraj domačih meja!

BODIFIT že od nekdaj stremi k odličnosti, zavedanju svojega telesa in uma ter ravnovesju. Naš strokovni tim je poseben, pa ne samo zaradi svoje strokovnosti in izobraževanj, ki so ga izpopolnili do potankosti. Drugačni smo. Predani svojemu
poklicu, ki pa je mnogo več kot zgolj le to. Biti BODIFIT in biti BODIFIT inštruktor je naš način življenja, je naše poslanstvo in motivacija za vse okrog nas.
 

Kaj je BODIFIT LICENCA?

Je rezultat več kot 20 let mednarodnih izkušenj, sodelovanja in delovanja z različnimi mednarodno priznanimi organizacijami. Predstavlja sodoben, utemeljen in strokoven način dela. Licenca je osnova za delovanje znotraj BODIFIT programa, tečaj pa je namenjen prav vsem, ki jih področje preventive, športa in fitnesa navdušuje. Vsem, ki bi želeli razširiti svoja obzorja in bolje spoznati delovanje telesa ter vsem, ki jih to delo zanima tudi profesionalno. Osnove individualne in vodene vadbe, preventiva, trendi funkcionalnih vadb in osebni pristop so zagotovo aktualni trendi, ki se iz leta v leto pri BODIFIT tečaju nadgrajujejo, izpopolnjujejo in sledijo svetovnim smernicam. Prenovljen program BODIFIT tečaja za naziv BODIFIT inštruktor se deli na dve specialni področji, in sicer na področje vodene in individualne vadbe. Tečaj vodi mednarodno priznani trener fitnesa, vodenih vadb in pilatesa MARKO GERŠAK z drugimi cenjenimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki.
 

Vabljeni, da se pridružite na tečaj BODIFIT inštruktor!

Prične se v petek, 25. 8. 2017, v BODIFIT centru Domžale.
 

 

Postani del družine!

Kot največja FIT družina v Sloveniji skupaj rastemo in se razvijamo ter postavljamo nove mejnike tudi onkraj domačih meja. Širimo se zato, ker verjamemo v vizijo, v idejo BODIFITA, ki poskuša združiti prav vse generacije v enotnem mišljenju –
zdrav, kakovosten življenjski slog, harmonija v telesu, sproščanje, uravnovešena prehrana, gibanje in redna rekreacija je dolgoročna naložba vase, ki naj traja v prav vseh življenjskih obdobjih. Ta miselnost in način življenja pa se naj še dolgo prenaša na vse nadaljnje generacije.
 
 

PRIJAVA in informacije >> http://www.fitnes-tecaji.si/prijavnica/, www.fitnes-tecaji.si

 
0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 5. jun 2018 23:44
   Krasen in nežen
  • Katrin 5. jun 2018 23:16
   Povprečna
  • Binas 3. apr 2018 22:25
   Pogrešam jo
  • Tanja 24. mar 2018 17:08
   Čudovit vonj :L:
  • Binas 22. mar 2018 9:08
   ka rustreza
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pred nekaj leti so bile izjemno modne masivne, tako imenovane 'statement' ogrlice – v zadnjem času ...