Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Barve, s katerimi lahko popestrite poletno garderobo 2021

27. jul 2021 12:42
0

Oglasno sporočilo

Poletje je v svojem polnem razcvetu in le s čim ga lahko še bolj popestrimo kot z veselimi, živahnimi, poletnimi barvami. Iskanja po Pinterestu in spletnih trgovinah so pokazala, da so letos najbolj modne in priljubljene naslednje barve, zatorej če iščete nekaj za popestritev poletne garderobe, ste prišle na pravi naslov.
Kako jih kombinirati? Najbolj bodo prišle do izraza v kombinaciji z nevtralnimi barvami kot so bež, bela, črna in, jasno, džins.

1. Živahna roza

Barva, ki malce spominja na oblačila Barbike, je v letošnjem letu postala nadvse priljubljena in vse kaže, da bo še kar nekaj časa. Kako jo nositi? Idealna izbira bo roza srajca ali bluza, pa tudi lepo padajoča obleka. Izogibajte se roza videzu od glave do pete, kot je npr. roza kostim.

2. Bledo zelena

Sveža barva, ki bolj kot na poletje spominja na pomlad. Pritegnila bo precej manj pozornosti kot živo roza, a bo brez dvoma opazna na drugačen, bolj svež način. Podobno kot nevtralne barve lahko izpade precej prefinjeno, še zlasti, če jo boste kombinirale z njimi.

3. Smaragdno zelena

Barva, ki spominja na svežino gozda deluje pomirjajoče in sproščujoče. Morda je postala tako priljubljena tudi zato, ker smo v zadnjem letu precej več časa preživeli v sveži, sproščujoči naravi? Kombinirajte jo z belo, krem, bež in ostalimi naravnimi, zemeljskimi odtenki.

4. Nebesno modra

Podobno kot bledo zelena tudi ta deluje osvežujoče in lahko – spominja namreč na poletno modrino neba in na morje. Izvrstna za kombiniranje tako z umirjenimi nevtrali kot tudi živahnimi barvami, kot so npr. živo rdeča, kobalt modra ali roza.

5. Rumena

Tako bledo kot tudi živo rumena sta izvrstni za poletje. Prva sveža in lahka, druga intenzivna in odločna in z nobeno ne boste zgrešile, čeprav so letos načeloma bolj 'in' pastelni odtenki. Pazite le, da izberete pravi odtenek za svoj podton kože, da ne boste videti bolno in sprano namesto sveže.
 

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate, Meghan in princesa Diana imajo oz. so imele svoje najljubše odtenke lakov za nohte.