Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Astrologi ugotavljajo, da so najlepše ženske rojene v tem nebesnem znamenju

22. sep 2020 8:07
0

Oglasno sporočilo

... navdihujoča in osupljiva. Vendar rojene v tem znamenju izstopajo. Ženskam, ki so rojene v znamenju tehtnice, vlada Venera, so zelo sproščene in ležerne v svojem pristopu in se skrivajo pod močno strastno dušo. Čudovite so s svojimi ženskimi čari in imajo edinstveno moč, da privlačijo ljudi okoli sebe. Zelo natančno vedo, kaj hočejo od življenja in kaj želijo od svoje boljše polovice, vendar jim ravno zaradi njihove lepote to ne uspe vedno, saj imajo tudi visoka merila. 

So zelo spretne, ko gre za modo in estetiko, ter zelo kritične do ljudi, ki so jim primanjkuje tega čuta. Najbolj privlačen del telesa tehtnice so njene oči, polne življenja in svetlobe. Moški z izraznimi očmi in obrazom ter očarljivo gladkimi rokami jih običajno vidijo kot starodavne boginje, zato tehtnice veljajo za najlepše ženske na svetu.

V znamenju tehtnice so rojene: Kim Kardashian, Monica Bellucci, Hilary Duff, Catherine Zeta-Jones, Naomi Watts, Kate Winslet, Susan Sarandon, Bella Hadid, Alicia Silverstone, Gwyneth Paltrow in mnoge druge lepotice iz sveta znanih.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Praviloma imamo vsi svoje barvne kombinacije, ki jih najraje nosimo.