Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Andreychika

 • Andreychika je spremenil profilno sliko.
  >
  • Za objavo kometarjev moraš biti prijavljen/a.
  0
  • Andreychika je napisal/a na forum v temo Odstranjevalec ličil za oči.

   13. feb 2014 21:32

   Malo obujam to temo. Dosedaj mi je gel za obraz uspešno odstranil tudi očesni make-up, nove maskare pa nikakor ne spravim s trepalnic. Zato bo treba nabavit nekaj posebej za oči. Pa me zanima, če priporočate kaj novega od zadnje objave v tej temi? Je Garnierjev odstranjevalec še vedno enak, kot je bil? Še kako drugo mnenje? Vsekakor ne bi imela nič oljnatega, ker mi tisti občutek na koži ful ni všeč. 

   158
  • Andreychika je napisal/a na forum v temo Derma E kozmetika - 2. del.

   12. sep 2013 21:36

   Čau vsem.

   Kateri tonik priporočate namesto Vanilla Bean Revitalizing Tonerja? Imam suho kožo, nagnjeno k mašenju por, pa mi je bil ta res super, vendar je ukinjen, moja zaloga je pa pošla. smiley

   436
  • Andreychika je napisal/a na forum v temo Derma E kozmetika - 2. del.

   4. apr 2013 15:39

   Jaz pa sem ugotovila, da mi očitno res ni ustrezala Alpha Lipoderm. Sedaj sem ponovno začela uporabljati vse izdelke, razen te kreme, in zgleda, da se mi mozoljčki ne bodo ponovili. (trkam na les) smiley Bi pa zdaj potrebovala neko drugo kremo za ponoči in za takrat, ko ne hodim zunaj po soncu, saj ne upam tvegati in je naročiti še enkrat, samo da ugotovim, da ni bilo nič narobe z mojo kremico, ampak da mi generalno ne ustreza. smiley Ima katera kakšen predlog? Imam pa suho kožo, nagnjeno k mašenju por.

   436
  • Andreychika je napisal/a na forum v temo Derma E.

   29. mar 2013 11:28

   Že nekaj časa, več kot štiri mesece, uporabljam izdelke Derma E, in sicer Tropical Solutions čistilni gel, Vanilla Bean tonik, Vitamin A Pore Refining Gel, Alpha Lipoderm kremo za ponoči in Age-Defying z SPF 15 za čez dan.

   Pred dvema tednoma so se mi po bradi pojavili čisto drobni mozoljčki in rahla srbečica. Na pogled je koža na tem mestu bolj rdeča, na dotik pa hrapava in suha. Takoj sem nehala uporabljati vse izdelke in si brado mazala z Bepanthenom Plus. Ko se je zadeva popravila, sem začela spet uporabljati tonik in Alpha Lipoderm kremo, saj imam drugače zelo suho kožo in mi ta izdelka drugače ful odgovarjata, zato si nisem mislila, da bi mi lahko škodila. Vendar se mi je stvar ponovila. Je možno, da mi en izdelek sproži tako reakcijo po več kot štirih mesecih predhodne uporabe? Sicer sem oba ravno odprla na novo, vendar sta še oba v stari embalaži, tako da po mojem ni možno, da bi spremenili formulo. Je mogoče, da je kateri pokvarjen? Res več ne vem, kaj naj naredim. smiley

   436
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 15. apr 2020 13:56
  Pozitivno presenečenje :)
 • Tanja 25. mar 2020 19:31
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Da se ne le več panično ne skrivam soncu, temveč celo namenoma sončim, verjetno ni več skrivnost.