Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ametist

  • Ametist je napisal/a na forum v temo Vprašanje za uredništvo.

   17. mar 2015 13:01

   Tudi jaz bi prosila, da se to osebo - uporabnika blokira oz. kakorkoli odstrani iz foruma. Verjetno imajo ljudje preveč časa in takole pišejo......ter želijo spraviti ljudi v zadrego, kar mu ni uspelo.

   359
  • Ametist je napisal/a na forum v temo Bivši me želi nazaj.

   25. feb 2014 17:39

   Zgodba je sledeča....Z bivšim sem bila skoraj 10 let skupaj vendar nisva živela skupaj. Ker se je temu vedno na fin način izmikal. Ampak imela sva se fajn seveda z vsponi in padci. Nenadoma je začel kar naenkrat popivati in vsak dan več. vprašala sem ga zakaj to počne, a mi ni zaupal. Krivil je staše, ker so mu vedno nekaj sitnarili.

   Takrat sem delala v lokalu in tja je on pogosto zahajal. Na enkrat sem tam spoznala nekoga, ki mi je ratal všeč. Ne vem kako se je to zgodilo ampak verjetno ker sem bila tisti moment žalostna in šipka sem seveda podlegla njegovim čarom. Začela sva se dobivat bivši je pa čedalje bolj zapadel v alkohol. Bilo je grozno in seveda je tudi kasneje izvedel, da se dobivam s tem novim tipom. Ko je izvedel sem prekinila stike s tem novim fantom (slišala sva se a mela nisva nič), a kaj ko bivši ni nehal piti....začel je delati vse po svoje... Začel me je tudi žaliti. Nisem se mogla pogovoriti z njim, odklanjal je pogovor in sva šla narazen za en mesec. Vmes me je klical in hotel, da greva spet skupaj. In sva šla. A je bil še vedno prisoten alkohol.

   Nekega dne sem za hec šla gledat njegov mail (še nikoli ga nisem gledala) in videla slike od ženske, ki je bila moja sodelavka. čisto se mi je obrnilo in se mu dala konec. Nato sem ugotovila, da sem vse prehitro odreagirala in mi je bilo žal, ter ga prosila naj se vrne. V roku enega tedna je imel že drugo punco, šel živeti skupaj z njo v najem. Blokiral me je na telefonu in zagrozil da ga naj ne kličem in naj ga prebolim. Seveda ga nisem potem več klicala  In kaj se je zgodilo...kot so mi povedali ga je ta tanova pustila v roku 2.5 meseca. V tem obdobju sem bila s tem fantom, katerega sem spoznala v tem lokalu v katerem sem delala. Je kar nekaj let starejši (in sem še vedno). Bivši me je začel klicati in hoče nazaj mene kljub prevari!

   Po vsem tem sem zmedena, Ne vem kaj naj naredim. Občutek sem dobila, da me hoče nazaj, ker ima tam propadlo vezo. Na pogovor z njim nisem pristala, ker ne vem kaj naj naredim? Ali sem prizadeta preveč. Priznam pa, da sem tudi jaz kriva in ne samo bivši za propadlo vezo. Moja čustva so zmedena. Ali je vredno reskirati in jet nazaj k bivšemu ali začeti novo življenje? S tem sedanjim fantom katerim sem sedaj se imam fajn, je pa res da je starejši od mene 17 let. Vem, grozna in zakomplicirana zgodba.

    

   Dodani odstavki za lažjo berljivost.
   Tanja

   6
  • Ametist je napisal/a na forum v temo Astrološka napoved in jasnovidnost.

   25. feb 2014 15:38

   Oj! Prosila bi še zame. Če je še možno. 2.11.1983. Bom dala še uro rojstva, če pride kaj v poštev 17.17. Hvala. 

   Najbolje me pa zanima seveda ljubezen, ker sem malo v dilemi kaj narediti. Prišla sem v čudno situacijo. 

    

   33
 • Ametist je všečkal/a forumski zapis Astrološka napoved in jasnovidnost.

  25. feb 2014 15:32
  0
  • Ametist je napisal/a na forum v temo Pregrada v maternici.

   21. jan 2013 12:48

   Pozdravljene,

   Ali mogoče ve katera zakaj sploh pride do pregrade v maternici? Moj ginekolog jo ni odkril leta in leta. Ko pa sem šla na nadaljne preiskave so mi jo pa takoj odkrili. Imela sem že operacijo na jačniku-cista. Ampak se čudim da jo takrat niso odkrili. Pri menstruaciji imam nenormalne krče. Ali je to možno da je tudi to povezano s to pregrado? 

    

   Lp

   10
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Sannnja5 pred 2 dnevoma
  schauma šampon
 • Dow* pred 4 dnevi
  žal ukinjen
 • Dow* pred 4 dnevi
  dober
 • Dow* pred 4 dnevi
  žal ukinjena
 • Dow* pred 4 dnevi
  stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.