Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Al Pacinova (bivša?) zaprosila za skrbništvo nad njunim otrokom

7. sep 2023 10:08
0

Oglasno sporočilo

V sodnih dokumentih, ki jih je vložila 29-letna Noor Alfallah, piše, da zahteva, da ima Al Pacino "razumno pravico do obiska" njunega trimesečnega sina Romana.

Alfallah, producentka, ki je diplomirala na kinematografski šoli Univerze Južne Kalifornije, naj bi tudi zahtevala, da ima oskarjevec skupno zakonsko skrbništvo, kar bi mu omogočilo sodelovanje pri pomembnih odločitvah v zvezi z njunim otrokom, vključno z zdravljenjem in izobraževanjem.

V prvotni vlogi ni bil naveden točen znesek za preživnino za otroka, vendar je treba po kalifornijski zakonodaji pred odreditvijo preživnine najprej ugotoviti dohodek vsakega od staršev. Alfallah naj bi od sodišča zahtevala tudi, da igralec krije njene sodne stroške in vse stroške, povezane s primerom.

Prostovoljno izjavo o starševstvu sta menda oba podpisala šest dni pred rojstvom otroka. Dokument sta podpisala Pacino in tretja priča. V sredo so Pacina in Alfallah opazili na večerji v Chateau Marmont v Los Angelesu z drugim parom, je povedal vir. Par je prišel skupaj in večerjal skupaj, je dodal vir.

Alfallah je bila s Pacinom v zvezi od aprila 2022. Par je prvič sprožil govorice o romanci, ko sta bila skupaj ujeta na večerji. Lani je več virov za povedalo, da se par pravzaprav tiho videva že od 'pandemije'.

PREBERITE TUDI: Kdo je Noor Alfallah, 29-letna ljubica Ala Pacina?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Valižanska princesa se pri vzgoji zgleduje po vzgoji princese Diane – pa tudi takšne, kakršno je imela sama.