Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

damjango

  • damjango je napisal/a na forum v temo Tattoo.

   2. dec 2022 19:38

   Malo sem posodobil moj tattoo. Vse skupaj je lepo zaceljeno. Besede love sem se izognil.

   716
  • damjango je napisal/a na forum v temo Tattoo.

   6. avg 2022 14:24
   BlackCat je napisal/a

   Bepanten je krema (ali mazilo), ki pospeši celjenje ran, ni milo. Jaz bi ti svetovala ta roza bepanten (mazilo), ker ima Bepanten plus še malce razkužila in mene je vedno peklo.

    

   Jaz sem uporabljal za celjenje tattooja mazilo tattoo care classic. Vsako jutro si mažem zaradi zaščite proti soncu in UV žarkom s tattoo care sun protection. Za mene zelo dobri kremi, oziroma mazili. Nekateri sicer pravijo, da je Nano shock boljša krema. Po nasvetu od Nini iz Maribor INK-a sem tattoo čistil z fiziološko raztopino in čistilne robčke od Tattoo care. Prvo zaščitno folijo sem imel gor nekje 24 ur. Vzel bi jo že prej dol, samo v službi ni časa za to. Po prvem umitju sem si dal drugo folijo gor, katero mi je dala Nini in sem jo imel gor vse do 3 dne. Super bi bilo, če bi zdržala do 7. dne, ampak moral sem jo vzeti dol, ker se mi je ob robovih preveč gor rolala. Od takrat naprej je sledilo redno čiščenje tattooja z fiziološko ratopino in mazanje z tattoo care cremo. Moram povedati, da me tattoo skoraj nič ni srbel. Tattoo se je zelo lepo zacelil

    

   Zgleda, da vsak tetover malo drugače svetuje nego tattoo-ja, ampak se pa ne razlikuje veliko.

   716
  • damjango je napisal/a na forum v temo Tattoo.

   5. maj 2022 19:33

   Evo to je moja tattoo zapestnica slika spodaj je komaj 4 ure po tetoviranju. Danes jo že imam 2 dan na levi roki in  je meni zelo lepa in všečna. No pod tem srčkom bo še mogoče nekoč ime moje punce, ali otrok. Zgornja stran je samo ta vrvica okoli in nič drugo. Puščici imam samo zaradi tega, da me zanima vse z zvezi elektriko, kar je tudi moj poklic električar, kar je to bila moja poklicna želja v otroštvu in še vedno ta poklic z veseljem opravljam. Izdelala mi ga je Nini Ornik iz Maribor INK-a.

   716
  • damjango je napisal/a na forum v temo Tattoo.

   31. dec 2021 19:29

   Ker imam termin za tattoo za 11 dni, me zanima, katera vlažilna krema je najboljša za mazanje predela kože en teden pred terminom? To bo moj prvi tattoo.

   716
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja 9. maj 2022 18:38
  Slavospev poceni laku za nohte
 • Tanja 26. apr 2022 16:57
  Razočaranje
 • Tanja 26. apr 2022 15:39
  Odličen
 • Dow* 14. nov 2021 20:14
  super
 • Dow* 14. nov 2021 20:09
  še kar
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Modne revije, ki je bila oktobra, se je udeležilo kar nekaj najbolj znanih zvezdnikov.