Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

80-letni Robert De Niro navdušen ob prvem rojstnem dnevu hčerke

1. jun 2024 14:50
0

Oglasno sporočilo

80-letni zvezdnik se je ob praznovanju prvega velikega mejnika odkrito raznežil o svoji najmlajši hčerki Gii, ki jo ima s svojim 45-letnim dekletom Tiffany Chen. "Imela je majhno torto, bilo je zelo lepo, sladko," je De Niro povedal v intervjuju za Entertainment Tonight.

Igralec je pohvalil tudi svojo deklico in jo označil za "čisto veselje". "V njej ni ničesar, nobene sodbe, ničesar. Ona je samo to, kar je, in to je čisto veselje, za božjo voljo," je nadaljeval.

De Niro je deklico – svojega sedmega otroka – dobil maja 2023. Je tudi oče 56-letne hčerke Drene in 47-letnega sina Raphaela, ki ju ima s prvo ženo Diahnne Abbott; 28-letnih dvojčkov Juliana in Aarona, ki ju ima z nekdanjo punco Toukie Smith; ter 25-letnega Elliota in 12-letne Helen, ki ju ima z nekdanjo ženo Grace Hightower.

Ima tudi štiri vnuke, med njimi tudi Drenajevega sina Leandra, ki je lani pri 19 letih tragično umrl zaradi prevelikega odmerka.

De Niro je v februarskem intervjuju bralcem omogočil vpogled v življenje svoje družine, potem ko so se preostali člani njegovega rodu prilagodili na novega člana. "Vsi otroci se nad njo navdušujejo. Tudi vnuki. Je njihova teta – in kmalu bodo postali najstniki!" je dejal.

De Niro je takrat pohvalil novorojenko in poseben čas, ki sta ga preživela skupaj, označil za "čudovit". "Je tako prikupna dojenčica. Tako sladka," je povedal in dodal: "Vse, kar me je zaposlovalo ali skrbelo, je izginilo, ko sem jo pogledal."


Družinica ima tudi pomoč varuške.

Kar zadeva njegovo sorodstveno razmerje s 45-letno Chenovo, je igralec oktobra lani razkril njun položaj. "Tam sem zanjo, podpiram svoje dekle. Toda ona opravlja vse delo," je bil iskren. "Imava tudi pomoč, ki je zelo pomembna."

De Nira in Chenovo so prvič povezali leta 2021, ko sta se spoznala na snemanju njegovega filma "Pripravnik" iz leta 2015.

PREBERITE TUDI: Razkrit vzrok smrti 19-letnega vnuka Roberta De Nira; materini sumi potrjeni

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali vas zastrupljajo vaši tamponi? Ugotovitve študije so pokazale 16 kovin v široko dostopnih blagovnih znamkah tamponov.