Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

8 nenavadnih stvari, ki jih počnete, če veliko razmišljate

14. dec 2018 8:12
0

Oglasno sporočilo

Zunanji svet lahko izklopijo, brez da bi se tega sploh zavedali. Ljudje, ki imajo to lastnost, so znani tudi po tem, da so inteligentni in imajo analitičen um. Če tudi vi spadate med ljudi, ki veliko razmišljajo, potem imate še spodaj opisane navade.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj se moški bojijo močnih žensk, ki znajo razmišljati in čutiti globlje1. Analizirate preteklost

Čeprav je preteklost za vami, jo v mislih neprestano predvajate. Veliko časa  zapravite za analiziranje stvari, dogodkov ali situacij, ki so se zgodile in tuhtate, če ste kaj spregledali ali kako bi lahko nekaj naredili bolje.

2. Veliko časa preživite sami s seboj

Ljudje, ki veliko razmišljajo, so po vsej verjetnosti introvertirani ljudje. Ker imate v glavi veliko glasnih misli že sami po sebi, ne prenesete veliko ljudi in hrupa okoli sebe, zato ste raje sami. Tako imate možnost razmišljati, brez da bi vas kdo prekinjal.

3. Situacijo pogledate z več vidikov

Za vas ne obstajata le dve plati zgodbe, temveč neskončno plati. Ko razmišljate o neki situaciji, jo pogledate z večih perspektiv. To taktiko uporabljate, da se lažje odločate in da bolje razumete ljudi.

4. Načrtujete pogovor, še preden se zgodi

Če veste, da se bliža pomemben pogovor, radi razmišljate vnaprej, kaj boste povedali. Povsem lahko se vam zgodi, da načrtujete celoten dialog; vaš in sogovornikov del.

5. Ste izjemno radovedni

Vaša najbolj pomembna misija je to, da bi izvedeli več o svetu, ki vas obdaja. Želite vedeti, kako stvari delujejo, kakšna je zgodovina tega ali onega.

6. Ste empatični

Morda vas bo presenetilo, a niso vsi tako empatični, kot vi. Ste izrazito skrbni in žalost in trpljenje drugih vas navdaja z bolečino.

7. Radi opazujete ljudi

Polne ulice, kavarne, parki, nakupovalna središča; vse to so kraji, na katerih radi le posedite in opazujete ljudi. Razmišljate, kdo so in kam gredo.

8. Sprejemate vse

Stvari in situacije gledate z drugačnega vidika. Z zanimanjem sprejmete ideje in mnenja drugih ljudi. Radi preizkušate nove stvari.

Če veliko razmišljate, vam to lahko pobere veliko energije, a vam hkrati tudi odpre svet, ki ga ne vidijo vsi. A vzemite si tudi čas zase in se pomirite. 

PREBERITE TUDI: To vam bo vsak empatičen človek poskušal skriti

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.