Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

DaisyDaisy

  • DaisyDaisy je napisal/a na forum v temo Katerega kirurga za rinoplastiko in povečanje dojk? dr. Testen ali dr. Fabjan?.

   24. feb 2019 21:14

   Pozdravljene, sama bi priporočala dr. Krešimirja Božikova (Klinika Božikov), ki mi ga je priporočila prijateljica. Pri njem sem opravila povečanje prsi s kapljičastimi vsadki in sem zelo zelo zadovoljna. Je umirjen in zelo profesionalen, na pregledu si vzame čas, da vse razloži in odgovori na vsa vprašanja. Všeč mi je bilo, da ni zagovornik pretiranih povečanj in ekscesnih posegov, saj zagovarja naraven rezultat. Veliko pa mi je pomenilo tudi to, da je bil po posegu, se pravi v času okrevanja, vselej na voljo in sem ga lahko kadar koli poklicala. 

   Poleg povečanja prsi ga zelo hvalijo tudi za korekcije nosu, menda je eden boljših kirurgov za rinoplastiko v Sloveniji. Predlagam obisk in posvet pri njem, potem pa sama vidiš, če je to to. Aja, še to, posvet pri dr. Božikovu je brezplačen. 

   Lep pozdrav :-)

   8
  • DaisyDaisy je napisal/a na forum v temo Korekcija nosu (rinoplastika).

   3. jan 2018 12:07

   Pozdravljene, 

   tudi sama v tem letu razmišljam o estetskem popravku nosu, zato sem z zanimanjem prebrala vse vaše objave na to temo. Priznam, ob vaših zapisih me je kar malce stisnilo, me pa kriv nos vseeno toliko frustrira, da resno razmišljam o tem, da to popravim.

   Večinoma omenjate kirurge Tončiča, Testena, Onišaka, Fabjana, nikjer pa nisem zasledila kakšne izkušnje z dr. Božikovom iz Ljubljane. Znanke so mi ga priporočile za operacijo nosu. Preden se tja odpravim na posvet in da ne brcnem v temo z izbiro, me zanima, ali ima katera od vas kakšno izkušnjo z njim? Kakršno koli?

   Hvala vnaprej.

   Vsem želim veliko dobrega v novem letu!

   196
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Katrin 22. sep 2019 21:52
  prva pomoč
 • Katrin 22. sep 2019 21:40
  Navdušena
 • Katrin 22. sep 2019 21:34
  nisem opazila učinka
 • Katrin 22. sep 2019 21:30
  ne zamenjam več
 • Binas 12. sep 2019 14:23
  odličen
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Odkar imamo tako nezdravo prehrano, ki temelji na ogljikovih hidratih, ter izobilje nje, so se krepko spremenile tudi postave ljudi.