Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

6 zabavnih dejstev o ljudeh, rojenih v februarju

2. feb 2022 8:22
0

Oglasno sporočilo

... najboljših mesecev za rojstvo. Številne znanstvene študije kažejo, da so ljudje, rojeni v februarju, še toliko bolj posebni in edinstveni – in temu ne moremo oporekati!

Umetniki

Glede na znanost obstaja velika verjetnost, da so naravno rojeni umetniki, zato bodo morda želeli shraniti tiste priložnostne slike, ki so jih naredili za zabavo, če bodo nekega dne krasile stene galerij!

Pametni

Ko znanstveniki na Univerzi Harvard ugotovijo, da so zimski otroci pametnejši od svojih vrstnikov (vključno z februarskimi), kdo smo mi, da se ne strinjamo? Študija je v sedmih letih spremljala 21.000 deklet in fantov po vsem svetu in ugotovila, da so se tisti, ki so bili rojeni v zimskih mesecih, v seriji testov inteligence izkazali bolje.

Močnejši in višji

Ista študija na Harvardu je tudi pokazala, da so zimski otroci pri sedmih letih močnejši in višji v primerjavi s svojimi vrstniki.

Dolgo življenje

Raziskave kažejo, da posamezniki, rojeni v zimskih mesecih, živijo dlje! American Journal of Human Biology je ugotovil, da so tisti, rojeni jeseni ali pozimi, občutno podaljšali življenjsko dobo, kar jim daje še več razloga za praznovanje še enega potovanja okoli sonca!

Ljudje velikih idej

Svoj rojstni dan delijo z nekaterimi najbolj legendarnimi ikonami na svetu, vključno z aktivistko za državljanske pravice Roso Parks, košarkarskim zvezdnikom Michaelom Jordanom in Applovim vizionarjem Stevom Jobsom! Če upoštevamo ta seznam, se zdi, da je doseganje velikih stvari skoraj februarska rojstna pravica.

Stabilni

Če ste rojeni v hladnejših mesecih, lahko pomeni, da imate hladnejši temperament! Študija je pokazala, da so zimski dojenčki (rojeni med decembrom in marcem) manj razdražljivi in ​​nagnjeni k nihanju razpoloženja. 

PREBERITE TUDI: 8 zabavnih dejstev o otrocih, rojenih v oktobru

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kate je nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto.