Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 preprostih in cenovno dostopnih stvari, ki vam lahko izboljšajo življenje

27. maj 2021 9:21
0

Oglasno sporočilo

... kakovosti naših navad. Na žalost so mnogi navajeni, da se zatrejo z vsakdanjo rutino in prihranijo vsak cent, četudi to, kar počnejo, prinaša neprijetne posledice. Hkrati se danes na vsakem vogalu proda veliko stvari, ki nam lahko močno izboljšajo življenje. Poglejmo, katere stvari so vredne svojega denarja in jih morate začeti uporabljati.

1. Čistilnik za okna

Nasprotniki tega okenskega čistilnika menijo, da je to neumen nakup, ker morate vseeno opraviti nekaj dela, na primer nanašanje sredstva za pranje stekla in pranje okenskih okvirjev. Tisti, ki so to napravo že kupili, pa pravijo, da jim  pomivanje oken vzame 2-3 krat manj časa. Ker naprava sama odstrani vodo, vam ne bo treba reševati umazanih madežev ali luž na okenskih policah. 

2. Ultrazvočna zobna ščetka

Oseba z običajno zobno ščetko na minuto naredi do 300 gibov ščetkanja in ne more priti do težko dostopnih krajev. Glava električne zobne ščetke se zavrti sama, število gibov pa naraste na 4.000 na minuto. Ultrazvok vpliva tudi na tista področja, ki jih s ščetinami ni mogoče doseči. 

3. Konjac gobica

Ta naravna rastlinska gobica nežno očisti kožo, ne da bi povzročala draženje. Je nekoliko dražja od običajne, vendar je področje njene uporabe veliko širše: čiščenje, luščenje, odstranjevanje ličil. Za te postopke vam ne bo treba uporabljati kozmetičnih izdelkov, ker bo dovolj gobica namočena v vodi.

4. Hladilne podloge za prenosnike

Če imate zmogljiv prenosnik ali če pogosto zalagate procesor s številnimi nalogami, se lahko računalnik pregreje. V prihodnosti bi to lahko povzročilo napake pri delovanju opreme in velike stroške popravil. Ceneje in lažje je kupiti hladilno podlogo. 

5. Električni mlinček za začimbe

Številne trgovine danes ponujajo začimbe v mlinčkih za enkratno uporabo. Priročni so, a če jih boste redno kupovali, vam lahko znatno izpraznijo denarnico. 

PREBERITE TUDI: Uživajte sadje in zelenjavo za zdrave arterije!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  • Dow* 14. nov 2021 20:07
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:38
   v redu
  • Dow* 5. okt 2021 18:36
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Čas je, da postavite meje in dvignete standarde, sicer boste vsakič znova izdani in prizadeti.