Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 čudovitih lastnosti ljudi, ki so radi sami

6. jun 2018 9:24
0

Oglasno sporočilo

Biti sam ni enako biti osamljen. Ljudje, ki radi čas preživljajo tudi sami, se na ta način napolnijo z energijo. Biti sam in uživati v svoji družbi je čudovita stvar. Odmakniti se od bližnjih in dela, da si zbistrimo misli, je učinkovita terapija. Ljudje, ki to radi počno, so zelo zanimivi in zabavni ljudje in imajo mnogo dobrih lastnosti, zaradi katerih so čudovita bitja. Tu je 5 izmed njih.

PREBERITE TUDI: To, da želite (in si vzamete) čas zase, je znak višje inteligence
 

1. So odprtega duha

Mnogi sodijo človeka, ki je tih in umirjen, kot nekoga, ki opazuje in sodi in je antisocialen, ampak to ne drži. Ljudje, ki so radi sami, so bolj odprtega duha, kot bi marsikdo mislil. Ker radi razmišljajo, ko so sami, ali pa v prostem času, ki ga imajo, radi berejo knjig, gledajo filme, imajo pravzaprav zelo razširjena obzorja. 


2. So izvrstni poslušalci

Vsi introvertirani ljudje so pravzaprav izvrstni poslušalci. To je zato, ker ljudje, ki preživijo čas tudi sami, premlevajo misli v svoji glavi in jih ne izrečejo naglas. Zato tudi radi poslušajo, skoraj bolj, kot pa govorijo. Poslušajo vsakogar, če le ni pogovor puhel. Pogovori o vremenu in podobnih stvareh jih nervirajo.


3. So čustveno stabilni

Ker veliko razmišljajo in si dajo čas, da določene stvari predelajo ali dojamejo, so pravzaprav zelo stabilni. So v stiku s svojimi čustvi.


4. Radi imajo ljudi

Čeprav so morda malo bolj introvertirani, in če imajo včasih raje čas zase, kot za družbo drugih ljudi, to še ne pomeni, da ne marajo ljudi. Ne marajo le puhlih pogovorov, ki jemljejo čas in energijo, saj ta čas raje porabijo zase.  
 

5. Poznajo se in točno vedo, kaj želijo

Ker si ljudje, ki so radi sami s seboj, vzamejo čas zase, si tudi prisluhnejo. Ker so v stiku s samim seboj, jim je vse dovolj jasno. Točno vedo, kaj želijo in česa ne, saj se dobro poznajo. Z umikom od okolice se namreč posvetijo sebi.

PREBERITE TUDI: Zakaj si preprosto morate vzeti čas zase?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 5 dnevi
   odličen
  • Akasha 27. avg 2019 8:51
   Lahko bi bilo bolje...
  • numi 26. avg 2019 22:34
   noro lepo diši
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Se še spomnite leta 2000 in kako popularna je bila francoska manikira?