Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 čudovitih lastnosti ljudi, ki so radi sami

6. jun 2018 9:24
0

Oglasno sporočilo

Biti sam ni enako biti osamljen. Ljudje, ki radi čas preživljajo tudi sami, se na ta način napolnijo z energijo. Biti sam in uživati v svoji družbi je čudovita stvar. Odmakniti se od bližnjih in dela, da si zbistrimo misli, je učinkovita terapija. Ljudje, ki to radi počno, so zelo zanimivi in zabavni ljudje in imajo mnogo dobrih lastnosti, zaradi katerih so čudovita bitja. Tu je 5 izmed njih.

PREBERITE TUDI: To, da želite (in si vzamete) čas zase, je znak višje inteligence
 

1. So odprtega duha

Mnogi sodijo človeka, ki je tih in umirjen, kot nekoga, ki opazuje in sodi in je antisocialen, ampak to ne drži. Ljudje, ki so radi sami, so bolj odprtega duha, kot bi marsikdo mislil. Ker radi razmišljajo, ko so sami, ali pa v prostem času, ki ga imajo, radi berejo knjig, gledajo filme, imajo pravzaprav zelo razširjena obzorja. 


2. So izvrstni poslušalci

Vsi introvertirani ljudje so pravzaprav izvrstni poslušalci. To je zato, ker ljudje, ki preživijo čas tudi sami, premlevajo misli v svoji glavi in jih ne izrečejo naglas. Zato tudi radi poslušajo, skoraj bolj, kot pa govorijo. Poslušajo vsakogar, če le ni pogovor puhel. Pogovori o vremenu in podobnih stvareh jih nervirajo.


3. So čustveno stabilni

Ker veliko razmišljajo in si dajo čas, da določene stvari predelajo ali dojamejo, so pravzaprav zelo stabilni. So v stiku s svojimi čustvi.


4. Radi imajo ljudi

Čeprav so morda malo bolj introvertirani, in če imajo včasih raje čas zase, kot za družbo drugih ljudi, to še ne pomeni, da ne marajo ljudi. Ne marajo le puhlih pogovorov, ki jemljejo čas in energijo, saj ta čas raje porabijo zase.  
 

5. Poznajo se in točno vedo, kaj želijo

Ker si ljudje, ki so radi sami s seboj, vzamejo čas zase, si tudi prisluhnejo. Ker so v stiku s samim seboj, jim je vse dovolj jasno. Točno vedo, kaj želijo in česa ne, saj se dobro poznajo. Z umikom od okolice se namreč posvetijo sebi.

PREBERITE TUDI: Zakaj si preprosto morate vzeti čas zase?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.